All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Förlust nyheter till hela huset

Borge är väl representerat i lackeringsverkstäder och DIY centra över hela landet och att de erbjuder tapetprover på sin webbplats Finndintapet. nr.

Under showen fokuserade de på tapeterna var så mycket mer än dekor. Produktchef Birgit Torkildsby, som stod för presentationen, betonade att tapetet är mycket lämpligt för att skapa stil och atmosfär, och det är bäst att använda tapeter på alla fyra väggarna i ett rum.

Tre trender

Den dagliga utseendet på Everyday Life-samlingen skapar rätt, lugn atmosfär för den goda dagen i livet.

Hon sorterade nyheten i tre trendiga teman, som hon kallade Everyday Life, Scandinavian Pastels & Geometric Shapes och Hotel Style.

Everyday Life handlar om livet, med vardagslivet som aktiviteter med barn, möte med vänner, matlagning och bowling.

- Rammen kring dessa aktiviteter ska vara mysig! Och det gör det lätt med tapeten, förklarar Birgit, som visar samlingarna Heritage, Linen and Inspiration och en samling som heter Everyday Life.

- Detta inkluderar tapetet med jeansdesign, det är absolut varje dag och är en fin kontrast i denna stil. Genom att wallpapering alla väggar i rummet med samma tapeter, uppnår du en harmonisk och lugn inredning. Det är de flesta vardagar - låt oss göra det trevliga, var en av utmaningarna från Borge och Torkildsby.

I skandinavisk stil är geometriska mönster viktiga både på inredningen och på tyget och tapeten. Den här tapeten är från Podium-samlingen.

Scandinavian Pastels & Geometric Forms är ett tema inom den stora skandinaviska trenden där de svarta pastellerna och geometriska formerna spelar huvudrollen.

Torkildsby beskriver ljusets stil, fräsch och ung i uttrycket. Humor är en viktig funktion. Och du hittar också element i retro. De som vill ha tapeten i denna stil kan söka i samlingarna Inspiration, Podium, Shades (Mr Perswall), Sophie Charlotte, Everyday Life.

Med bakgrunden i djupblå målning, så "riktig" som läderens sömmar och struktur känns blir det hotellstil i sovrummet. Bakgrunden är från Cosmopolitan-samlingen.

Det sista temat beskriver henne som "hotellstilen", en term som har varit väletablerad hos kunderna.

- Det finns fortfarande fler människor som vill ha det hemma, och det är inte konstigt att hotellen är professionella för att vi ska känna oss som hemma, säger hon.

- Det är företrädesvis mörkt och exklusivt med ton-i-ton färganvändning, men det kan också vara färgstarkat och vågat. Det är ändå mycket uppnått, och tapeten på alla väggar i rummet är konsekvent. Samma är gardiner från golv till tak. Skulle du ha den här stilen i ett sovrum, behöver du också ha massor av textilier i form av huvudtavla, sängspegel, kuddar, stora lampskärmar, och helst en puff, schäslong eller liten soffa.Även om & rdquo; Hotel stil & rdquo; är elegant, det är långt ifrån feminint, det här är också en androgynsstil med många maskulin referenser.

Alla nyheter finns på Finndintapet. nej, och om du vill skapa dina egna moodboards med nyheterna, är mallarna integrerade i ifi. ingen moodboard under kategori tapeter.

ADVERT

Mest populära