All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Bakgrund som passar in i rummet

Bakgrundsjungeln är stor, men det är inte ogenomtränglig - om du bara gör lite forskning innan du dipper kosten i limet.

Det finns många olika typer av tapeter. IFI. nej har gjort en bra översikt över vad som är rätt var.

Pappersstopp

Detta passar bäst för vardagsrum. Papperspapper har blivit en högkvalitativ produkt, som många använder i vardagsrum och andra vackra rum. De har blivit mer hållbara och vanligtvis kan du torka dem.

Vinylförlust

Vinylförlust från Borge. Serien heter Inspire. Foto: Borge

Läs också:

13 vackra julklappar till hemmet

Undrar vad du vill ha till jul? Eller vad ska man ge till andra? Vi har samlat ett antal stora julklappar till hemmet.

Detta är lämpligt för platser där tapeten utsätts för slitage - hall, hall och kök. Det är både tvättbart och härdbart, med PVC-framsida och pappersbaksida. Vinylband finns i både släta varianter och med en struktur, den senare klarar mindre än platt tapeter. Det finns skina och matta vinylband i alla mönster och färger. Vissa lyckas även se efter papperets utseende.

Vinylpappad vinylbacking representerar en ny generation av tapeter. Det är lätt att sätta upp och är väldigt formstabilt och enkelt att justera. Tapetet bör inte fuktas och limet smörjs direkt på väggen.

Våtförlust Detta är en extra solid variant av vinylband. Skulle du tapetera ett vått rum måste tapetet ha en baksida som inte påverkas av vatten. Men använd det inte i duschen eller där vattnet står på väggen. Tapetet ska svetsas i leder, med skruvhål. Detta gör det enkelt med den medföljande svetsvätskan.

Textilförlust

Textilförlust från Borge. Leonardo. Foto: Sponsorer.

Läs också:

Satsa på personlig bostad styling

Nu när bostadsförsäljning gå lite långsammare delar av landet är det klokt att investera i personlig bostäder styling, att göra ditt hem den mest attraktiva ...

Vanligtvis detta gjord av viskos eller linne, med pappersstöd. Bäst lämpad i vardagsrummet, matsalen, entrén, vuxnas sovrum och källarloungen. Textilförlust är gjord av textilier som är laminerade till papper. Den är antingen avtagbar eller tvättbar. Vad som kännetecknar förlusten av text är den ljudeffekt det ger på grund av textilytan.

Fibertapet

Glasfiber från Belle Epoque-serien till Storeys. Photo: Storeys

En fortsatt ny design kommer på marknaden. Den här tapeten är varm, varm att ha på sig och har en slät yta. Smörj först limet på väggen och lägg sedan fiberbandet upp. Kvaliteten är tjock och därför lätt att installera. Med lite fukt blir den smidig och lätt att installera i hörnen. Det är tvättbart och fungerar bra som förstärkning. Den består av cellulosa och polyesterfibrer pressade in i en trasa, en mineralpapperskvalitet i hela.Storleken på fibrerna bestämmer tapetets konsistens. Fiber har hög ljusmotstånd och är brandskyddsmedel.

Glasfibervävnad

Moten har förändrats och folk har insett att denna variant är svår att ta ner om du ändrar din smak. Mousserande måste alltid ändras, ändå.

Läs också:

målade bords med hack och repor kan sparas

målade bordsskivor är enkla fula hack och repor, och det är inte bara för att planet ner till bordet bra igen. Men oroa dig inte - det finns hopp i ...

Remover Trim

Detta kan tas ner igen, till skillnad från glasfiberbanan - och det sticks och dör inte som glasfiberen gör. (Det är därför det kallas miljöförlusten). Mönstren är många och färgfria. Det är enkelt och snabbt att sätta upp och du får en hållbar yta som är lätt att hålla ren. Det är lätt att förnya ett rum med överlappning. Några kappar av ny färg ger ett nytt utseende på ett snabbt, enkelt och överkomligt sätt. Bakgrundsbilder tar väl hand om sådana målade, enfärgade ytor.

ADVERT

Mest populära