All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Tapetsering vem som helst kan göra

Tema val föll på en vacker middelhavsdør som anpassade och beställas på vinyl tapet med fiber stöd. Eftersom denna typ av förlust smörjer limmet direkt på väggen, och inte behöva väta tapeten första metoden att montera mycket enkel.

Hur man gör

1. Måttet och Kiss Line

Håll tapeter längder upp mot väggen för att se hur det passar, så du får centrerad ämne. Ofta inte angränsande väggar helt rak, och det lönar sig också att dra en vertikal linje på väggen som den första förlusten bankerna kan vara emot.

2. LIM

Med vinyltejpen kan limmet smörjas direkt på väggen. Tapeten levererades i bredder 62 cm, och lim applicerades på en bredd i taget. En rulle fördelar limet effektivt i de stora områdena, medan en pensel är lämpligare längs kanterna.

3. FESTA TAPEN

Bakgrundsbredden sätts sedan direkt på väggen. Börja på toppen och arbeta ner. Ta bort med en tapeter mjukare. Fortsätt med nästa längd som läggs helt kant-mot-kant och arbeta över.

4. SMOOTH OUT och Custom

Gå över till slut med förlusten jämnar eller tapeter borste för att ta bort luftbubblor. Slå från mitten och ut till kanterna. Klipp ut det överflödiga tapetet längs kanterna med en tapetkniv. Låt kniven vila mot en rak yta, så det är lättare att få en jämn kant.

5. Voila!

Kort sagt, vi har en helt ny "dörr" och en mycket allergivänlig fuskkatt!

ADVERT

Mest populära