All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Väggskivor - allt populärare

för två år sedan introducerade väggskivan tillverkaren Forestia Walls4You. En samling färdiga tapeter, som slog bra på marknaden. Förra året lanserade samma producent Walls2Paint. Dessa är speciella väggpaneler för färg. Efterfrågan på dessa väggprodukter ökade ytterligare. Genom att använda Walls2Paint behöver du inte borsta, gnista och lysa.

Nya samlingar

För att tillfredsställa efterfrågan nu uppgraderas Walls4You med alla åtta ny design, i linje med nuvarande trender. Nu både trendiga betongytor i två olika nyanser av grått, elegant snövitt panel med grå vinstockar mönster, drivved och nya randiga sorter. Dessutom finns det två nya känsliga mönster inom Basic Collection som är särskilt lämpade för projektuppdrag.

Effektiv och praktiskt

Vägg Plattorna utvecklas och tillverkas på Forestia anläggning vid Braskereidfoss. Detta är ett koncept som ger kostnadseffektiv och reducerad byggtid. Lakan kan vara övermålad och tapeterad, de har bra skruvhållfasthet, är lätta att hålla rena eftersom de är tvättbara.

- En av de viktigaste feedback vi får är att väggpanelerna är enkel och snabb att montera, berättar en entusiastisk Product Manager Byggma, Harvey Rønningen.

ADVERT

Mest populära