All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Vägg till vägg mattor är på allvar tillbaka i trend bild

Nu ser vi samma trend i norska hem. Det här är något som leverantörerna har märkt och de kommer fortfarande med nya, spännande alternativ.

- Vi har beslutat att utöka vårt utbud av bostäder, kan general manager våningar AS, Gjermund Kristiansen berätta och fortsätter - vi lanserar serie L'Amour som redan har fått en hel del uppmärksamhet.

Passar bra i trend bild

- Kollektionen finns i sju olika nyanser, utöver de mer traditionella toner beige, grått och brunt, är alla vita, ljusrosa och lavendel. Garnet har en exklusiv metallfärg som gör att kollektionen passar väldigt bra in i trendbilden och sticker ut från de traditionella mattväggarna, säger Gjermund Kristiansen.

Enkla och miljövänliga

Vägg-till-väggmattor, levererade fyra meter breda, är enkla och snabba att lägga till; Du rullar den ut på golvet och i ett ögonblick har du ett nytt, varmt och tyst rum.

- Coating filtar rekommenderas eftersom de skapar ett hälsosamt inomhusklimat. Istället för att damm svävar runt rummet ligger det på mattan och det är lätt att dammsuga, säger Gjermund Kristiansen.

ADVERT

Mest populära