All egendom: trädgård, kök, inredning >> Innan Du Börjar

Visualisera ditt drömhus

För knappt ett år sedan lanserade IFI. Inget eget moodboardverktyg. Här kan du skapa egna collage gratis, med färger, bilder, texter och produkter du vill ha. Det bör vara kul att planera renoveringen.

Få säkrare

Var inte rädd för färger! Prova dig själv.

Vi flyttar in i en tid när fler människor vill sätta färg på sina hem. Men om du har bott med vita väggar i tjugo år är det inte alltid lätt att veta var du ska börja. Det kan vara lite läskigt att ta det första steget mot ett färgstarkt hem. Då kan en moodboard hjälpa dig att bli säkrare efter eget val. Här kan du spela med olika stilar och nyanser tills du hittar något du gillar. Var inte rädd för att prova färger i alla tänkbara kombinationer. Här kan du inte göra misstag.

En mängd olika alternativ

Du kan välja mellan många olika färger från färgkartor från flera färgtillverkare.

Moodboard lösning har ett omfattande fotogalleri, samtidigt som de kan dra nytta av alla de bilder som publiceras på IFI. nr. För att göra detta klickar du på knappen "Add Moodbox" som visas på bilderna när du är inloggad. Dessutom är det möjligt att ladda upp egna bilder, så det finns inte många begränsningar.

Verktyget gör det enkelt för dig att ta reda på exakt vad du vill och var du ska få den. Därför har vi öppnat våra medlemmar för att ladda upp egna produkter så att du även kan använda dem för inspiration. Lösningen är också kopplad till många av färgtillverkarens färgkarta, vilket gör det enkelt för dig att ta med dessa färger i moodboardet. Detta gör också processen enklare när du går från att visualisera för att förverkliga hemmet.

Så kasta dig själv i det! Bli inspirerad och skapa egna moodboards. Försök också publicera och dela moodboard när det är gjort så att andra kan inspireras av dig också!

Klicka här för att skapa ditt första humörkort nu.

Skapa ditt första moodboard nu!

ADVERT

Mest populära