All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

VIP möbler till minsta

Mini Vip

Barn är de nya VIP, så vad kunde vara lämpligare än att de får sin egen VIP samling? I mars lanserar den brittiska möbelkedjan Habitat VIP för barn - produkter som designats av designers, aktörer och kändisar - säljs till ett rimligt pris.

Samlingen är en uppföljare av livsmiljöer VIP samling från 2005. Bland dem som deltog i tiden finner vi Ikea grundare Ingvar Kamprad, modell Helena Kristensen, formgivare Terence Conran och skådespelerskan Kristin Scott Thomas.

Habitat har den här gången valt ett gäng människor till vilka barn också relaterar till - eller lätt att komma i kontakt med.

Bed o'hoi! Foto: Habitat

mer Shuttle lampa månen Buzz av Buzz Aldrin är en liten, glödande kopia av månen. Foto: Habitat mer

Daniel Radcliffe, den brittiska skådespelaren som spelar Harry Potter i filmerna om den unga trollkarlen, Buzz Aldrin, astronaut och månen man, och barnboksförfattare Jacqueline Wilson är några av dem som har bidragit. Och även Fröken Piggy står som designer av kollektionens mest glamorösa touch: En riktig sminkspegel för diva.

Se större bilder av VIP för barn -Insamling

lekfull design

Andra av de designers är det väl dags mor och far som vet - men gemensamt för dem är att de plockas ut för sin lekfullhet: den feisty modeskaparen Christian Lacroix, formgivare Marcel Wanders (inklusive designade vaser inspirerats av snor flyger genom luften) och Marc Newson - brittisk designer som vet konsten att få det vanliga att verka spektakulära (och få människor att betala för det).

Vi har tittat på produkterna - och hittade godsaker för både unga och gamla barn.

VIP för barn - även i Norge

Den enda butik som leder habitat VIP samling i Norge rum på Vinderen i Oslo. Den goda nyheten är att de med glädje skickar varor om du inte bor i storstadsområdet.

- Vi skickar mest, säger VD Frederik Tenne till DinSide. - Det enda undantaget är saker som är svåra att transportera eftersom det kan bryta, som porslin eller speglar.

Snabb onlinebutik!

Kindle kan också avslöja att rummet arbetar med att utveckla en ny webbplats, där det också kommer att bli en webbshop för de varor som är lätta att skicka.

- Webshopen kommer förhoppningsvis vara på plats i april, säger han till DinSide. nr.

Habitats Mycket viktiga produkter för barn Kollektionen kommer att finnas i butik lite före det, ungefär en månad. Priserna är ännu inte fastställda.

DinSide returnerar med pris - men du kan se bilderna nu:

VIP för barn .

Barn och ungdomsmöbler på DinSide Boende:
  1. Barnens paradis
  2. Barnrummet
  3. Barnrum
  4. Barnmöbler från Lego
  5. VIP vid vinnaren

ADVERT

Mest populära