All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Tarkett vinylgolv

Med Starfloor Klicka från Tarkett du kan förnya ditt hem på 1-2-3. Välj mellan två stenmönster eller åtta trämönster beroende på vilket uttryck du vill ge rummet.

Med den flytande installationsmetoden kan du placera det nya golvet direkt på nuvarande golv så att resultatet visas omedelbart. Innan du börjar lägga golvet, se till att ytorna rengörs rena, torra och smutsfria.

- Starfloor Click sticker ut från vanliga vinylgolv på rull. Den nya vinylgolv kommer i planformat och läggs lika enkelt med ett klicksystem som vårt trä- och laminatgolv, säger Kerstin Lagerlöf, Nordic Communications Manager på Tarkett.

Bekvämt och slitstarkt golv

Ytan på Starfloor Click behandlas med ett smutsavvisande och starkt slitskikt som gör golvet hållbart och lätt att rengöra. Detta är ett golv som tacklar vanligt slitage från t ex husdjur och barn med mycket fart i benen.

Rum som kök, hall, vardagsrum och barnrum är ofta laddade områden med höga ljudnivåer och extra slitage. Då är det viktigt att välja ett golv som har rätt egenskaper för att klara starkt slitage, men också ett ljudisoleringsgolv som Starfloor Click.

- Karaktäristiken för vinylgolv från Tarkett är dess exklusiva utseende, medan materialets egenskaper gör golvet extra mjukt och bekvämt att bära och ger en ljudisoleringseffekt ", säger Kerstin Lagerlöf.

Detta ärende har inte skrivits av Vi i Villas Editorial, men är ett pressmeddelande.

Läs också:

Färgglada tvättkläder

Rengöring är inte allas favorit, men det måste. Här är en massa produkter med färska färger som kan krydda den dagliga tvätten.

ADVERT

Mest populära