All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Vingård vackra trädgård

->

Terrass bakom gamla rosenbuskar.

Vår trädgård är bara 250 kvadratmeter, men den innehåller allt vi vill ha. Vi har försökt att skapa olika rum i trädgården. Här hittar du:

  • En buksbomheck formad som en labyrint. Det är en dominerande funktion.
  • En terrass där du kan sitta och äta dina måltider.
  • En tystnadssäng där du kan ligga under päronträdet.
  • En trevlig liten krydda trädgård med rosmarin, timjan och andra väl för att ställa ut på matlagning.
  • En liten sittgrupp där kvällsförfriskningarna kan tas med flamrosen som bakgrund.
  • Ett hörn enligt valnötsträd med en sittgrupp som är perfekt för sommareftermiddagar tillsammans med doften av honung rosor.
  • Mer intressant Medelhavsinsikt. Ett olivträd som växer i det fria, fikonträd, agave, mullbär, korkek, lavendel och många andra konstiga tillhörande herdighetsgruppe 0, och oftast trivs i andra breddgrader.

Läs också:

Bli av Iberiska skogen snigel

Under de senaste åren, brun snigel eller Iberiska skogen snigel, invaderade norska trädgårdar i allt större antal. Nu varnar myndigheterna spelet.

Buksbomhekken dominerar Skånske-trädgården på 250 kvm.

Oldtimer grödor Jag har aldrig trott att jag skulle bli ägare av en sådan spännande trädgård - men nu existerar - och min fru och jag älskar det.

Basen är relativt gammaldags tillväxt. De passar bra med huset som går tillbaka till sekelskiftet. Höstanemoner och peoner är våra favoriter. Och naturligtvis julklapparna, dessa modiga krigare av de trädgårdarna, som överlever mest.

Även de strängaste vintrarna. Finns det några hemliga tips och tips bakom en sådan trädgård? Ja, faktiskt någon. Det viktigaste är att våga satsa på något nytt. Gör ett försök, vanligtvis det fungerar. Det finns säkert ett fikonträd i södra Norrland, och sparris kan odlas nästan överallt i landet. Men när du förnyar, tänk på om du har en gammal trädgård, odla den noggrant och i gammal stil.

Titta inte på de gamla trostjänarna. De är vanligtvis både vackra och varaktiga. Slutligen, ta inte för mycket arbete. Trädgården är faktiskt att njuta av livet och koppla av. Nu ser vi fram emot en liten siesta under päronträdet.

Läs också:

Höst blir spännande

Nu är det dags att lägga lökarna i marken. Sätt löken på hösten och njut av den blommande våren på våren.

ADVERT

Mest populära