All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Vibe med vinyl i badrummet

I allmänhet vill vi ha ett modernt, lättskött, hygieniskt och praktiskt badrum - i all enkelhet! Då handlar det om att göra rätt val. Våtromsvinyl är ett bra och spännande alternativ till plattor och kan enkelt kombineras med andra material.

Var kreativ

- Med våt vinyl har du ett gyllene tillfälle att skapa ett otraditionellt badrum och vara kreativ i designalternativ - vare sig det är vågor, palmer, skiffer eller björkträd. Från enfärgad vit till tvåfärgade mönster. Alternativen är många, säger en entusiastisk Gunni Marie Blunck, marknadschef på Forbo Golv.

Oavsett vad du gör i ett vått rum är du ansvarig för att du följer regler, lagar och förordningar. Utöver det kan du använda resurserna på den estetiska biten. På denna stuga ville ägarna kombinera målat trä och vinyl, och resultatet är ett friskt, lättskött och delikat rum. Med vit, svart och grått som basfärger kan du enkelt ändra accentfärgerna i form av handdukar, mattor och andra tillbehör.

Pottedette

- Med horisontell läggning undviker du fogar i hörnen. Varje bord överlappar väggen vinyl, som igen överlappar golvlocket och du får ett 100 procent tätt bad. Underhållet är oerhört enkelt, och du behöver inte spendera tid att rengöra med en tandborste mellan plattorna, tillägger Blunck.

Ett nytt, delikat och praktiskt rum med vinyl på väggen och golvet.

ADVERT

Mest populära