All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Untrendy - den nya trenden

Det är slutsatsen att vi har travade ut i olika inredningsmässor hemma och utomlands, liksom matchas intryck med ett antal experter från industrin.

Kos, likheter är välbefinnande och natur

som nu ska interiörer vara mysigt, bör vi vara glada och finna lugnet och naturen är den största källan till inspiration. Det är slöseri med tid att leta efter en stil som är trendigare än någon annan; alla möjligheter finns där och de som vet vad de letar efter finner det. Ändå försöker vi göra något som framträder - för ordningens skull i alfabetisk ordning.

News - i alfabetisk intervall

Flowers: Vissa, ofta gammaldags rosenträdgårdar med överdimensionerade blommor, så att du får känslan av att vara en Lilleputtlandet.

En digital motiv från Eijffinger med mönstrade lager, med landskapsmotiv som härrör från konsten inramade av vackra, stora, gamla rosor. En riktig drömträdgård.

Blå: Är "alla" bra favorit.

Blå är den färg som tycks ha de mest släpvagnarna vid den tiden. Här är en av många blå motiv som vi fångade på mässområdet till Paris.

Brown - den nya grå : 70s bruna toner undrar på scenen som en ny basfärg.

Kommer brun vara den nya grå? Den bruna färgen från 70-talet är allt tydligare.

Wildlife: Exotiska djur som elefanter, lejon och tigrar fascinerar oss, medan européerna är glada ett stort urval av älg, rådjur och hjort från nordiska skogar.

Digital tapeter. Med digital tryckteknik har tejpade designers fått oanade möjligheter och ger oss stor väggkonstruktion där mönstren är skiktade och är konstverk man kan gå rätt i Foto förlust är välkänd, men tekniken fortsätter att utvecklas och har nästan obegränsade möjligheter i färg och mönster.

Digital teknik gör det möjligt för det mesta. Detta ämne kan göras så stort som möjligt, du kan få den som en bild för att hänga på väggen eller tapeten som täcker hela väggen.

Färger: I alla toner och nyanser, från det mörka och det dramatiska till det ljusa och det svaga.

Det material, färg eller nyans som inte är aktuellt gäller inte. Denna materialkollage är från Heimtextil.

Fåglar och insekter: Fåglar av alla sorter gäller fortfarande. Deras mat också, för när du tittar närmare blommor och fåglar, verkar det både larver, skalbaggar och andra buggar bland löv och stjälkar. Plötsligt är tapeten levande, och i fantasin är du inte långt ifrån ljudet av fågelsång och kvistar som sprickbildning och ekon från trädtopparna.

Fåglar, växter och djur i vacker förening. Fucking närmare det är ett livligt liv bland alla tillväxterna. Och en mönstrad vägg klarar lager av lager också bortom rummet.

Känslor: Interiören ska vädja till alla sinnen. Det borde må bra att vara i rummet. (Och vad som är bra är mycket individuellt.)

geometriska mönster: Absolut, och företrädesvis i skikt så det blir en 3D-effekt.

Hantverk: Den handgjorda har fått status igen. Mycket spännande i korsningen av ny design och gammalt hantverk.

Unga designers och gammalt hantverk resulterar i ständigt nya produkter som leder till inredning. Vi hittade dessa masker i Paris.

Jungel: Lush och exotisk, med gröna palmblad, succulenter, magnolia damm och dämpad eller fräsch och frodig.

Jungel kan vara färgstark och frodig, men också mjuk och lugn, som i den här tapeten från Arte.

Kvalitet: Kvalitet vadslagning. När du väljer något du gillar kommer det att ta lång tid.

Metall: Det lyser fortfarande i guldmetaller, skiner och skryter än tidigare.

Mönsterblandning: Mönstren blandas och blandas. Smutsigt, fritt eller lågt och noggrant. Helt upp till dig själv. Alla gamla regler som något passar ihop kastas på båten.

Färger och mönster, det finns ingen regel som säger antingen-eller.

Moaré: Ett gammalt mönster som visas igen. En speciell tygteknik som gör att ytan kan leva, på siden, bomull och syntetväv. Också på tapeten.

Natur: Inspirationskällan över alla: skogar, växter, träd, blommor, djur, himmel och hav.

Designers av alla typer av produkter är inspirerade av naturen. Merparten av den hittades hos Maison & Objet i Paris.

Orienten: Så Absolut. Detta är ett universum för vilket nordmän är svaga, en naturlig reaktion på vårt kalla klimat och längtan efter varma och orientaliska upplevelser.

Sensuell: Det räcker inte med att det ser bra ut, det kommer att må bra - även tapeter och textilier!

3D: Både fysisk och optisk mängd.

Textilier: Nu kommer gardinerna tillbaka som mode. Nakna fönster är inte mysiga.

Det är lätt att skapa en mysig atmosfär när man kombinerar textilier med olika struktur.

Textur: Materialen är taktila lika viktiga som mönster och korrekta färger. Ytor och material ska inte bara ses, de bör upplevas. Det finns gott om struktur som retar ögonen för optiska illusioner, tidsfrister fingrar att undersöka örat att känna mjuka, hårda eller rasslande ljud. Är det vävt, filt, syt, rullat, tryckt, är det gräs, löv, ull, linne, silke eller syntetfiber? Med förvåning kommer känslan av godhet.

Materialen ska inte bara ses utan också vädja till resten av avkänningsanordningen. Mon tro - är det sten eller ull?

Velour: De mjukt tyg vågor i den inre marknaden och poppar upp på soffor, stolar, kuddar och gardiner, helst i kvaliteter som ser lite "bodde" ut.

ADVERT

Mest populära