All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Utomhusbelysning för alla användningsområden

Utomhusbelysning kan ha många funktioner. De kan visa vägen, skapa effekt, ställa in ståndpunkten, markera

detaljer och mer.

Utelys kanske inte är de första som tänker på när den ljusa midnattnatt närmar sig, men den norska sommaren är tyvärr så kort som sommarnatten är ljus. Och även vid denna tid på året kan vissa välplacerade nattljus vara på plats.

Rolig design: Arocker från Lighting Expert kan användas som vägglampa och taklampa på uteplatsen.

Sommarnatten blir mer mysig med några gnistrande klockor på bordet, och vad är sommarpartiet utan lamporna som hänger från träden?

Stort urval

Många tycker om utomhusbelysning, främst i samband med ett hus eller garage.

Även om vi går in i den ljusaste tiden, är det inte länge innan kvällens mörker igen faller över trädgården. Då kan vissa välplacerade ljuskällor både ge ökad känsla av säkerhet och ge en bra effekt i trädgården.

Vid utomhusbelysning har urvalet blivit stort och varierat de senaste åren. Du kan få den funktionell eller lekfull, snygg eller färgstark, diskret eller överdådig.

Läs också:

Satsa på stemningsrik utomhusbelysning i trädgården

Ge trädgården en extra skjuts med rätt belysning som kan avnjutas när dagarna blir kallare och kvällarna mörkare. Här är trädgårdsexpert Marit Næss Jørgensen ...

Det är värt att spendera lite tid på att tänka på vad du vill uppnå med belysningen innan du går till inköp av lampor. Det är en fråga om övervägande innan du väljer den upplysta.

ADVERT

Mest populära