All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Notarie: New men långsam

Bostadsmarknaden på nätet under utveckling

  1. Notarius: New men långsam
  2. hittar du bostad?
  3. Saker på plats vila
  4. Fastighetens första och största

Obs sidor är helt annorlunda än de andra vi har sett. Självklart för att Notar är en enda mäklarkedja istället för en marknadsplats för fler mäklare, men också för att de prövar idéer som vi inte har sett någon annanstans.

Olika

Anmärkningar bör berömas för hur de går utöver massorna. De har också de mest noggranna presentationerna av hem vi har sett online. Framför allt verkar hela utsikten vara tillgänglig för surfaren. Man kan nästan fråga varför inte andra mäklare gör detsamma.

Långsamt

Tyvärr är det förmodligen lite för långsamt för vår smak för nu. Presentationen är verkligen mycket detaljerad och grundlig och bilderna är bra. Men sökningen tar lång tid. Du kan inte välja flera län samtidigt, så att du inte kan söka mer än tre kommuner / distrikt samtidigt. Och överst på sidan stannar mer eller mindre föråldrade bud ständigt på skärmen. Eventuellt är det ett försök att höja temperaturen på marknaden (om det behövs), men det är mest irriterande. I alla fall för den här användaren.

Att gå runt

Men Notar nyligen lanserade: Möjligheten att "gå" runt rum i hemmet eller utanför hemmet. För närvarande kan du visserligen bläddra igenom flera nivåer innan gå så långt som till denna "film" och det tar tyvärr lååång tid (om du inte har små hårdvara kapacitet, så att det inte går alls alla).

Om Notar får bort dessa problem, kan de titta på coolaste sättet för att titta på nätet. Innan det är löst, föredrar vi dock att titta på stillbilder och det kommer att garantera dig som surfar via modem också.

ADVERT

Mest populära