All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Användbara produkter för trädgård och terrass

1. Fällbar plastdrift

Ny plastdrift från Gardena kan enkelt delas in i mitten. De två halvorna tar upp materialet som två stora armar som gör det lätt att lyfta och transportera materialet.

Racket är hopfällt för rymdbesparande lagring.

Läs mer på www. Gardena. com

2. Tre i en

Grillgrill, stekpanna och wok från Weber. Grundelementet är ett galler med ett hjul i mitten där

du kan köpa en mängd olika satsningar, som erbjuder många olika matlagningsmöjligheter.

Läs mer på www. Weber. com

Läs också:

Test: Billig superbild

32-tums plattskärmar är bra för dig som vill ha en bra TV. Vi har testat de senaste modellerna mellan fem och åtta tusen ...

3. Urtehagen

Inspirerande bok av Agnete Ullenius ger många tips om odling och användning av örter. Här får du reda på vad de olika örterna kan göra för hälsa och som livsmedelsberoende i livsmedel.

Släppt på Tun Publisher

4. Intelligent och användbar

Intelligent och användbar De är nya, intelligenta och mödosamma. Torkmaskinen har en kapacitet

från 400 m2 och upp till 20.000 m2. Ställ in datum och tid och roboten tar hand om resten.

Läs mer på www. torkar robot. com

5. Modernt utomhusutrymme

Kub - Ett modernt utomhusutrymme med många möjligheter, det kan utformas och anpassas efter dina egna behov och önskemål. Det kan ha skjutdörrar och glidande väggar med egen design som gör din Cube unik.

Läs mer på www. RKC. nej

Läs också:

14 unika valentinsgåvor du kan göra för ditt datum

Klibbig eller inte - det är trevligt att uppskatta på din egen Alla hjärtans dag. Vi har hittat 14 otroligt bra saker som du kan göra ...

6. Lekfull utemöbler

Torill Slettvoll har vuxit upp i den gamla Slettvollfabriken och har verkligen möbler med moderns mjölk. Hon har en examen i ekonomi, men har alltid arbetat med design och produktutveckling. Nu jobbar hon med att finjustera höstens samling och utveckla nästa vårsamling

Hur tyckte du? Även om stolen används så mycket på en terrass långt inåt som vid havet, är det alltid i närheten att tänka på sol, sommar och strandliv, harmoniska färger inspirerade av sand och strand. Mycket av designen ger sig den funktion möblerna borde ha. I så fall bör stolen justeras från sittande till vila och det är viktigt att komforten är bra oavsett funktion.

Vad är nyttan?

Det kan stå ut i alla väder och är både en bra fåtölj och en bra solstolare med pall. Rengöringen är enkel, draget kan enkelt avlägsnas och tvättas, stolen kan spolas. Vikten är låg när rotan flätas runt en aluminiumram. Det kan stå ut i alla väder.

Torill Slettvoll

Fakta

Vi använder polyeten i flätor.Polyeten avger inte giftiga gaser vid förstöring i motsats till PVC. Textilierna är slitstarka och tvättbara, kuddarna har glidlås som gör det enkelt att ta bort dem. I samma serie har vi också soffa, fåtölj med och utan arm, soffbord och matsal.

Läs mer på www. Slettvoll. nej

Läs också:

Designtrappor för inspiration

Är du trött på den säkra och robusta talltrappen? Bli inspirerad av formgivaren trappor.

ADVERT

Mest populära