All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Användbar på nätet för badrummet

Denna månad har vi badrummet lite extra fokus. Har du blivit inspirerad att förnya eller förbättra ditt badrum? Då kanske var tanken att göra några inköp idag, som det är lördag.

Men det är vinter det är kallt ute. Du hellre tillbringa dagen väl insvept i en filt med en kopp kaffe inom räckhåll när du borde ha varit ute på en promenad och passerade ett par ärenden. Men det finns lite att locka mindre än att trava upp till knäna i slask och lera från butik till butik letar efter vad du behöver för att fräscha upp badrummet lite.

Har du en dator tillgänglig (och chansen är bra för det sedan du läste detta) - varför inte jobbet från soffan? De flesta kan ordnas online - och här är några av våra favoriter.

Allt om e-handel från DinSide kan finnas här

Textil och Tillbehör

Färgrika tyger för badrum du får ett rimligt pris på Ellos. nr. Foto: Ellos Visa mer

Ellos är kanske mest känd för kläder, men de har även interiörprodukter, och även en separat sektion för badrumsstilar. Här hittar du handdukar i vårens färska färger, duschdraperier och badmatta. Billigt också.

Även lågpriskedjan Köpvaror säljer billiga textilier till badrummet. Dessutom finns det några tillbehör, som baddräkter och hantelhållare.

Hennes och Mauritz har just lanserat sin egen interiörsamling, H & M Home. Du behöver faktiskt det online för att köpa. Inte överraskande fokuserar H & M Home på mjuka interiörtyger. Här hittar du handdukar, badmattor och duschdraperier i färska färger.

H & M Home lanserades på onsdag den här veckan

Badrumstillbehör

Oavsett om du behöver en ny tub, rördelar, varmvattenberedare, badrum porslin från Alessi eller en platt-TV för badrummet, Bad leta lång. Urvalet inom varje kategori är inte störst, men det gör det lättare att välja.

Rörmokare har också det mesta av badrumsutrustning, av den mer ärliga sorteringen. Här är små komedi-serier, men ett bra utbud av kvalitetsprodukter. Från badrumsinredning, till kranar, badkar eller vattenvärmare - eller hur är det med att installera ett bidé?

Läs också: Nu får du en inteckning för vattenvärmaren.

Gör det själv

Från billiga verktyg för duschkablar och badmattor. På Biltema hittar du mest för billiga pengar. Foto: Biltema Visa mer

Planerar du att ta en borr eller hammare med den första? Både Clas Ohlson och Biltema har den mest hobbysnekker som kan önska sig. Från naglar, skruvar och verktyg - till hyllan kommer du att hänga upp eller armaturen du vill byta.Dessutom har de också en del badrumsutrustning, såsom en tandborste, hantelhållare eller smarta korgar som kan styra alla tonårs shampooflaskor och duschtvål.

Vilken butik är billigast? Clas Ohlson vs Biltema

Hobbysnekker kommer också att vilja klicka på Hegdehaugens Jernvarehandel. Här hittar du det mesta av hårdvaran, beslag och verktyg - samt olika badrumsserier, tillbehör och utrustning för bastun.

Spara pengar och miljö

Den mest ekonomiskt och miljömässigt medvetna handeln används. En mans skräp är en annan mans skatt. Försök klassificera annonser på webbplatser som hitta. com eller topp. com . Eller, hur man tar turnén via e-handelsplatsen. nej eller gooba? Här har du goda chanser att göra en kupp!

Till badrumsskåp

Frisörshampoo, storleken på en vinflaska för drygt 200 kronor finns på blivakker. nr. Foto: Bilvakker. nej Visa mer

Är badrumsskåp du vill fylla på är nätbutiken Blivakker. nej ett säkert val. Här får du en välkänd hud- och hårvårdsserie med bra rabatter. Slutligen har Lush också kommit till Norge, med sina färska och handgjorda kosmetika och wellnessprodukter. Ursprungligen är det bara som en onlinebutik, men på kort tid öppnar de också det första utloppet här i Trondheim.

För dem som letar efter ekologiska godsaker för badrumsskåp har Karl Johan Hudpleie startat online-butiken PureShop. Du kan också besöka Green Spirit för mer ekologiska godisar.

Har du några andra tips? Gärna dela med andra läsare i debatten under

ADVERT

Mest populära