All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Användbara hjälpmedel på vintern

På vintern kommer de spegelglatta ytorna också. Plötsligt blir trappan utanför ytterdörren din värsta fiende. Lyckligtvis finns det råd för oss alla som vill undvika ett obehagligt möte med betongen.

Leca kulor kan användas för så många. Leca Safe Antiskli från Krefting & Co är ett poröst flödesmedel kopplat till isen. Till skillnad från traditionell havs sand, kommer de brutna Leca kulorna inte sjunka under isen när vädret blir mildt.

En annan lösning för att förhindra faller är issmältning. Issmeltere tina isen och kan användas bra utanför huset för att undvika skridskoåkning. Både Kemetyl, Krefting & Co och nitor / Alfort & Cronholm har issmeltere, vilket kan spara dig under kalla dagar. Dessa lösningar är mer försiktiga för betongen än normalt saltlösning.

2. Ta bort is från bilfönster

För bilägare kan vinterväder vara i dåligt skick. Isen är fastsatt på framrutorna, vilket gör det farligare att röra sig på vägarna.

Kemetyl och Krefting har flera användbara hjälpmedel för denna produkt. Med Ice Remover De-Icer från Kemetyl kan du snabbt avlägsna is på de främre fönstren och windows innan du kommer in i bilen. Är du redan i bilen och vill undvika isbildning vid körning? Sedan finns vinterspolarvätska som löser och tar bort trafikfilm, salt och olja, och även skyddar mot isbildning på vindrutan när du kör.

3. Komma bort snö och smuts från skor innan du går på parketten

kan en skoskrape vara till hjälp för att undvika att behöva dra spilla i korridoren.

Vinterväder, vatten och smuts kan förstöra golvet i korridoren när det trängs igenom skorna. Ett golv bör vara länge och därför är det viktigt att undvika mest spill. Dörrmattor är uppenbara - det måste vara allt hemma. Men vad sägs om en skalleskrapa? Bli av med smuts och snö från skor, både under och på sidorna, innan du sätter av dina skor på golvet. Skandalskalle från Alfort & Cronholm kan göra tricket.

4. Reparation parkett när någon har gått med stegjärn

under vintern varierar vi ställer på våra stegjärn för att undvika halkskador där. Många är tyvärr inte tillräckligt bra för att ta bort stingarna innan de går på parkettgolvet. Har du ett hål i parketten efter att ha suttit? Det kan lyckligtvis fästas snabbt, bland annat med Liberon plast trä från Alanor, som är model du kan forma med fingrarna. Du kan också få en reparationssats för parkett, med vaxpinnar av olika färger. Duri Professional Profile ger flera olika varianter av dessa uppsättningar, vilket kan vara mycket användbart om skadan har inträffat.

Brodder ruinerar många trägolv.

En vanligare skada på golvet är att ytan är sliten. Det finns fantastiska många lösningar som gör det enkelt att fräsa golvet igen.Det finns lösningar för de flesta golvtyper, och för både oljerade och lackade ytor. WOCAs Refresher är bland annat en snabb lösning för slitna golv.

5. Undvik frost och isbildning i avlopp och vattensystem.

Är det väldigt kallt och kabinen blir tom i några veckor? Det finns inte mycket kippers än att komma tillbaka till frusna rör och avlopp. Med Plumbo Antifrost från Cancer & Co kan du undvika problemet. Det är en förblandad specialprodukt som förhindrar frost i rör, avlopp och vattendrag, särskilt lämplig för stugor och andra platser som inte används dagligen. Kemetyl har en liknande lösning, nämligen Antifrost Nature. Dessa hjälpmedel förhindrar också dålig lukt från dränering och dränering.

ADVERT

Mest populära