All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Använd trendfärger DIN sätt

De vita interiören har övergett trender och nu är det färgerna som gäller. Tillverkare ritar en rad olika färger och kombinationer, men (tack och lov?), Det är inte så att allt måste användas samtidigt.

- Jag är orolig att folk måste välja färgerna som de gillar och anpassa användningen av sin egen stil. Det är inte så att något är ute och något annat i, du är långt från att följa din personliga smak, säger Eilert Ask.

Med symaskinen

Kvalitet och hållbarhet är viktiga nyckelord inom interiören på dagen, och i det här är det roligt att sya gardiner och kuddar på egen hand.

- Om du har en symaskin finns det mycket du kan göra själv, Fråga Ask.

Och om du inte är så näringsrik som du kanske önskar, kostar det inte världen att låta en professionell göra jobbet.

Color för att hjälpa dig på vägen

När Borge visade nyligen upp sina nyheter för året fanns det vissa färgtrender som lyftes fram för att ge människor inspiration att ta de färger som används.

- Vi har skapat utställningar utifrån internationella trender och vad vi ser säljare och vad folk vill ha, säger Ask.

är de tre huvudsakliga tillvägagångssätt inspirerat av respektive helgdagar, semesterturer och sommarminnen:

Ta reseminnen med dig hem

- Någon tidigare inneburit att lila är en flopp, men vi ser att detta blir bara mer och mer populärt, och att det finns en färg som många är bekanta med. I själva verket är lila den mest sålda färgen när man ser bort från den vita / beige, säger Ask.

En blandning av olika mönster, färger, texturer, matt och blank gör rummet spännande.

Ta med stugan kyss med dig

Denna trendriktning spelar mer på det mörka och det maskulina. Många av oss trivs med stugans lugna atmosfär, och vi kan gärna ta den här känslan hemma.

De mörka färgerna kan kombineras med heta metaller - vi kommer se så mycket i framtiden. Metallerna hjälper till att skapa spänning och variation i eller "torra" interiörer med grov tweed eller router.

Ta med dig sommaren med dig

Den sista av Borges tre trendanvisningar som de kallat "Ta med dig sommaren hemma" - och det är precis vad det gör. En ny rosa kan fräscha upp alla inredningar. Här möter en möbel från IKEA en blekrosa, tillsammans med vackra naturliga mönster i vitt, grått och rosa på tapeten och textilier en färgstark och feminin miljö.

ADVERT

Mest populära