All egendom: trädgård, kök, inredning >> Utomhus

Använder robust färg till Windows

Det är vackert med en nymålad hus, men det står inte till guld om windows inte tas om hand på rätt sätt. Är de smutsiga, slitna och flingor, vilket ger ett lite bra intryck. Som med alla ytor som ska målas är det också viktigt att välja rätt färg.

- Träverket i fönster är hyvlat och tunnare än husets klädsel. Dörr- och fönsterbeläggningar är anpassade hyvlade och har en förhöjd kvalitet, samt ge bättre täckning på kanterna och platser som är svåra att nå, säger Thor Ingar Røneid, teknisk servicechef på Butinox.

Mer utsatt för slitage

Applicera färgen på fönstret. Detta innebär att varje skikt är tunnare än när du bläddrar och dra färgen på väggen i huset, vilket innebär att när fönstret är klar malt har en tunnare lager av färg än resten av huset.

- Väder och vind lättare att arbeta i rörliga delar, såsom fönster, och eftersom färgfilmen är tunnare där, slitageskydd hastighet bort. Där är det desto viktigare att övervaka och reparera och underhålla så snart behovet uppstår, säger Røneid.

också ihåg de platser du inte omedelbart ser

ihåg detaljerna: Ge trä och under samma behandling som resten av fönstren. (Foto: Butinox) "> ihåg detaljerna: Ge veden och under samma behandling som resten av fönstren. (Foto: Butinox)

Det är viktigt att komma ihåg de något mindre uppenbara ytor samt ändträ , undersida och alla skrymslen och vrår, för att säkerställa att träet är tillräckligt skyddad för fönstren är bland husets mest utsatta områdena, som därför behöver extra omsorg

-.. fönster~~POS=TRUNC Färger ger en robust yta, även på utsatta detaljer de håller. inte så fönstren är fast, säger Kenneth Toft, målarmästare och distriktschef vid Becker

det väsentliga "jobb tills jobbet"

Thor Ingar Røneid understryker vikten av grunden görs korrekt

-.. för det slutresultatet kommer att vara tillfredsställande, är det viktigt att ytan rengörs och skrapas om det finns flingor, och att endast fläckarna beror endast då kan du använda en bra, skyddsfärg, avslutar han

skjutas.. fönstren är särskilt utsatta områden som kräver en robust färg. (Foto: Beckers) "> DELAY fönster är särskilt utsatta områden, som kräver en slitstark färg (Foto: Beckers).

ADVERT

Mest populära