All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Använda i penseln på fönstren utanför

Du borde inte låta windows försvinnas på det sättet. Ta borsten av och börja, och en riktig vinnare är att använda insidan borsten när du målar windows utanför. Arbetet blir lättare och resultatet blir toppen.

Finish och Precision

Med en lutande byst blir piratarbetet ännu enklare.

Vi har konsulterats av Jostein Brekka i Jordanien som är expert på målningsverktyg. Han säger att en av fördelarna med ett streck är att den är speciellt gjord för att ge en fin finish och vi skulle vilja ha den runt fönstren.

- Storleken på borsten är också en fördel som utomhus borstar velat något större, med en mindre pensel, är det lättare att komma till skrymslen och vrår och få på tillräckligt med färg överallt. En mindre borste är slät och super detaljerad, som att lägga exakt päls runt fönstren, tänker han.

Valet av färgpenslar är nu mycket varierat och när man frågar vad han skulle rekommendera, landar han på två alternativ: platt eller oval, båda med snedställd byst. Det bästa med att slasha är att du blir bra överallt, dessutom borstar dessa bra med färg på kanterna.

- Och insisterar på kvalitet, insisterar han. Okej, det kostar lite mer, men det är inte så tråkigt att man måste sluta plocka lös bysten från färgen. Arbetet går fortare och resultatet blir bättre. Då är det roligare att jobba, uppmuntrar han.

Han betonar att det bara är på plana ytor som han rekommenderar att ta ut inomhusborsten. För obehandlade paneler är det viktigt att välja borstar som är konstruerade för att arbeta mot grova ytor.

ADVERT

Mest populära