All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Unik växelverkan mellan väggen och möbler

Tillsammans med stoppade möbeltillverkaren Eilersen har Flügger tagit fram tre nya färger som är anpassade till den nya designmöbler. Färgerna kommer att skapa en perfekt match mellan möbler och inredning.

De tre färgerna är uppkallade efter olika städer i Europa som är kända för estetik, kvalitet och design: Geneva, Antwerpen och Como. Färgen Como är en beige som går lite till rosa. Staden är känd för varje år för att vara värd för en stor internationell textilindustri där möbelproducenten hittar sina unika tyger för stoppbilar. Antwerpen är en frisk och energisk, men dammig, blågrön färg. Staden som har lånat sitt namn glimmar med nya och kommande mönster. Färgen på Genève är mörkblå och kan beskrivas som diplomatisk blå. Staden som har namngivit den är en representant för asketiken och klassiken bland europeiska design och trendmetropoler.

måla väggar och möbler

- Färgerna är tids agenda, men de kan representera och komplettera den klassiska - och vara hållbara under flera år, säger Lone Kisbye, PR Manager på Flügger.

Färgerna kan brytas i en lång rad av färg kvaliteter - allt från pulver matt väggar och högblanka färger för möbler, paneler och lister.

- Hjärnan bakom färgerna är Flügger arkitekt och färg genom Anne Christensen, som är oförskämd Academy of Fine Arts School of Architecture i Köpenhamn. Färgerna har utvecklats för att matcha alla mönster och möbeltextilier som Eilersen lanserar under våren, säger Lone Kisbye.

Fler färger kommer

Den danska möbeltillverkaren känd för soffor och andra stoppade möbler i god kvalitet och i en trendig design. Företaget har över hundra års historia och från början gjorde hästkapplöpning. Från 1930-talet har de fokuserade bekväma sittmöbler och använder endast egna eller skräddarsydda textilier till funktioner.

Ytterligare tre färger är under utveckling och kommer fram till nästa möbellansering.

ADVERT

Mest populära