All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Tyvstart våren inuti!

Vårflor väggen

Den botaniska term vi sett under en längre tid i modevärlden, ser vi nu även på stora ytor i form av tapeter. Designer Hanna Wendelbo har gjort nostalgisk och färgstarka sommarkollektionen Garden Party för Borge, där hon har baserats på hennes mormors gamla herbarium (torkad och pressad växter). Du får också enfärgad tapeter i färg som passar den blommiga.

Mer information: www. Borge. com

Årets färg är kricka

Colorful är den största måleriet, och före utgången de avslöjade att årets färg för 2014 är blågrön. De har byggt sina analyser från internationella trendbyråer samt egen analys av den norska marknaden.

Blågrön är kombinationen av nordmän två favoritfärger; blå och grön. Färgen kommer i olika nyanser, från blek akvamarin nyanser till tung och mörk petroleum.

Läs också:

7 tips för smartare lagring

Norrmän är konstiga. Vi lever större än de flesta andra, men känner fortfarande att vi inte har tillräckligt med lagringsutrymme. Men dessa tips hjälper dig.

Alla nyanser är avledda från norska natur och är idealiska för norra ljusförhållandena.

Färgen är en av de så kallade "new neutral", och fungerar perfekt som basfärgen inuti interiören. Fördelen med färgen är att den kan kombineras med nästan alla andra färger och är därför oerhört lätt att lyckas.

Det skapar också en atmosfär som inte är så lätt att uppnå med de klassiska neutrala färgerna.

Teal lanserade Teal i tre olika stilar med totalt tio nyanser i färgrikt sin nya färgkarta of the Year Color 2014: Norwegian Summer, norska Nostalgia, norska Eclectic. Varje tolkningstolk tolkar den blågröna på olika sätt.

Läs också:

Spring trädgårdsböcker

Spring trädgårdsböcker har något för alla, oavsett om du är ung eller gammal, har en grön tumme eller är praktiska.

samverkar med Paint: De viktigaste nyanserna i denna våren trädgård livsmiljö är Lofoten FR1211, predikstol FR1412 och FR1411 Glacier. Alla klassiska i uttrycket, men med stora möjligheter att skapa nya spännande kombinationer. Terracotta FR1413 kan skapa ett otroligt spännande och aktuella kontrast medan Longyearbyen FR1041 är en raffinerad accent färg som skapar en sofistikerad och elegant utseende.

NORSK SOMMER: Ytterligare utveckling av norska skandinaviska från 2013. Uttrycket är ljust och lätt men med nya valda färgbomber. Färgbomber som Sommersol FR1402 (färg på skålen) skapar varm kontrast och ger en sommarinredning som ger en bra energi.

Gör ett konstverk på väggen

Från färgpalett Norska sommaren från Fargerike. På bilden blandas Lollipop FR1403 och Vitamin C FR1404 med en dammig blågrön bakgrund, sen sommardagar FR1401.

Läs också:

Hur man tar bort den gamla matta i trappan

Trappa är ett viktigt inredningsartiklar i hemmet, och passar inte med en gammal sliten matta. Vi visar dig hur man tar bort den gamla mattan ...

Applicera olika färger med svampar och borstar i olika storlekar. Prova på ett papper innan du blir av med väggen.

Tips! Bakgrund väggen med -personlig vridning i form av en tapeter samling riktad av Mr Perswall. Den här tapeten heter Blossom.

Rosenröt och råflott

Holländska Eijffinger skapar både textil och tapeter och erbjuder många blombaserade mönster under våren. Här från samlingen Muse.

Dekorera med fjäderbuketter

Ett säkert humör inomhus nu innan våren avslöjas utomhus är att dekorera med vårbuketter - inspirerad av blomningskontoret.

Mer information:

sponsorer. com

färgglada. com

Designers Guild. com

OBP. com

mrperswall. com

ADVERT

Mest populära