All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Typisk nordisk Välj ekgolv

Scandinavian inredningsstil kännetecknas av ljust färgat trä, naturmaterial och anspråkslös inredning. Färgerna som vi använder på väggar och golv tas från en pall där hektar, sand och förvrängd ved är några av elementen.

I ett nordiskt nordiskt interiör passar pigmenterade ekgolv bra. Vissa breda 1-poliga golv, med kvistar och naturliga färgvariationer som ger vikt och patina. Tarkett säsongen nuvarande golv, Heritage Oak Kalksten och Shade Ek Satin Vit Plank, ermed sin mjuka, matt och kalla undertoner är det perfekta valet för vår föredragna arkitektur och inredningsstil.

Rustik sortering

Liksom Tarketts andra våning har Heritage Eik Limestone hög kvalitet. Golvet är anpassat till det nordiska klimatet, vilket minskar och sväller det minimalt.

Heritage Oak Limestone är ett naturligt rustikt golv med kvistar, barkfickor, färgvariationer och sprickor skapade av naturen. Ytan är borstad, vilket förbättrar den rustika upplevelsen. Golvbrädorna är 19 millimeter breda och behandlas med pigmenterad hård olja.

Shade Oak Satin White Plank är ett något vitt pigmenterat golv med 16, 2 millimeter bred golvplatta i hyllformat. Golvbrädorna har fasade kanter på långsidorna och behandlas med en hård vaxolja som ger en matt och slitstark yta.

Komfort och funktion

Trägolv är naturliga och därför behagliga att bära. Ytbehandling av hårdvax olja tillåter ordet för att få en slät yta som är vatten- och smutsavvisande, motståndskraftig mot slitage och är känsliga för nedsmutsning, men behåller den naturliga känslan och utseendet.

Golven är lätta att lägga och kan slipas och ytbehandlas igen. De är anpassade till vårt nordiska klimat med fyra årstider. Det innebär att golven krymper och sväller minimalt trots stora fluktuationer i luftfuktigheten under året. Detta gör dem både praktiska och slitstarka - en perfekt kombination av komfort och funktion. Det är också möjligt att lägga värme under golven.

Tarkett trägolv i naturliga nyanser är vackra att kombinera med skandinavisk inredning.

ADVERT

Mest populära