All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Två borstar i en

Borsten kan hållas nära borsten och används som en vanlig borste, eller så kan du flytta din hand till slutet av den långa axeln och använda den som en lång borste.

- Det finns många som har lärt sig att uppskatta långdistansen. Den långa skaft ger en extra område som är guld värd när man ska måla högt upp eller lågt, och du behöver inte böja och sträcka så mycket, säger produktchef Heidi Amundsen i Jordanien.

Better absorptionsegenskaper

Traditionella långa borstar har emellertid en smal borst som ger en begränsad färg absorption och gör dem mindre lämpliga för större områden. De nya togrepspenselen har lika långt handtag som en lång borste, men har en borsthuvud på 30x100 mm, vilket ger borsten mycket bra uppsugningsförmåga.

Extra intervall

Den långa handtaget gör borsten ett praktiskt verktyg när, till exempel, kommer att måla i höjd, och det ger extra räckvidd som ofta tar.

- Många har upplevt att de bara inte stiger upp när de ska måla över lådorna och under mötet. Det är vad de ska göra med greppgreppet ", säger Amundsen. Borsten levereras i två olika kvaliteter, Perfect och Ultimate, med ett vinklat huvud och passar alla typer av färg och färg.

ADVERT

Mest populära