All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

TV i bruk: Bildkvalitet

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Ju starkare och mer intensiv färgerna är, desto närmare du förlorar när du examinerar bilden. Vi gillar Sonys tillvägagångssätt, vilket är något mer neutral än JVCs.

Som vanligt är du uppenbarligen många bildlägen och inställningsalternativ, om du fortfarande vill justera:

  • Live, film och användar
  • 4: 3, 14: 9, Zoom, widescreen och smart
  • kontrast färgstyrka, ljusstyrka och bakgrundsbelysning, ljudreducering också på.
Detta borde vara för de flesta människor.

Saknad PC-ingång

Liksom JVC-konkurrenten i samma klass saknar denna LCD-TV PC-ingång. Med tanke på att priset är högt och att de flesta av 30-talet är utrustade med detta, ger detta en tydlig minusmarginal.

Möjligheten att använda TV: n som en stor PC-skärm är faktiskt en av LCD TV: ns stora konkurrensfördelar. Vi letar efter PC-ingång kommer att inkluderas i nästa version, det hade förtjänat den här modellen.

Angle of View

Visningsvinkeln är liten att säga, den ligger på tävlingsnivå och är inte ett stort problem. Men en plasmaskärm kommer att ses bättre om du skulle vara långt ifrån tv-loungeens sida.

Den medföljande tv-foten är också solid.

Det är konstigt att Sony inte har monterat den här modellen med en roterande eller vippbar tv-fot. Dessa var de funktioner vi uppskattade på JVC-modellen.

Vi saknar också bild i bildfunktionen, det vill säga möjligheten att visa två kanaler eller ingångskällor samtidigt.

Text-TV

Text-TV är lätt att använda och har flera praktiska snabbtangenter. Men det är inte det snabbaste vi har sett, Bang & Olufsens modell är fortfarande den obestridda vinnaren.

I stället för delad skärm, vilket innebär att 50 procent av skärmen visas texten, medan resten visar TV-bilden har Sony valt en annan lösning: Här bakgrunden syns, så att du ser på text-TV ovanpå TV-bilden. Det fungerar ganska bra men kan vara ett problem när rummet är väl upplyst, eftersom det blir svårt att läsa innehållet i text-TV.

  • Tryck här för att läsa ljudet och fjärrkontrollen
  • eller

  • Tryck här för att gå direkt till slutsatsen

ADVERT

Mest populära