All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Tv i köket

TV: n har blivit en naturlig del av köket. Foto: Electrolux.

->

TV i avgashuven, behöver du inte missar ditt favoritprogram under tillagningen. Foto: Siemens

TV i dragskåp

Vill du tillbringar mycket tid på spisen, kan en TV i dragskåp för dig. Siemens har infört Siemens LC8M95, till ett kök med inbyggd TV, DVD och CD. Skärmen är 17 tum och huven levereras i rostfritt stål. Det föreslagna försäljningspriset är 35 000 kronor.

TV integreras i inredningen

Vill du ha en TV för att integrera resten av köket är kanske en 15-tums ETV38000X - TV4You Electrolux svar. TV-skärmen är monterad på en svängarm så att du kan justera skärmens vinkel, var du än befinner dig i köket. Det finns utrymme för DVD-spelare och digital låda bakom skärmen, så att alla ledningar är undangömda. Det föreslagna försäljningspriset är 13 200 kronor.

Flat TV

Om du är nöjd med pull lock och inredningen du redan har möjlighet att välja en fristående eller väggmonterad platt. Till exempel kan du gå till en 20-tums HD-klar S4020 Sony Bravia LCD-TV. Den kommer i silverfärgad yta och storleken gör den perfekt för små kök. Kostnader runt 5000 kronor.

, om du har en större kök, kan du välja en något större skärm, eftersom TX-26LXD70, en 26 tums LCD från Panasonic. Detta kommer i svart design och kostar från ca 8000 kronor.

Både Sony och Panasonic TV levereras med bordsstativ.

Undvik brand

Observera att enligt maskinchefen Ole-Jørgen Søberg vid

sektionen för frekvenskontroll i NPT, har flera bränder som har orsakats av användning av en platt i jordat uttag tillsammans med kabel-TV.

Har du kabel-TV och lägenhet i jordat uttag bör du därför se till att du har separat transformator för signalkabeln från kabel-TV. Detta gäller inte för TV-tittare som har sin egen mottagande anläggningen, satellitmottagning eller annan lokal antenn.

Läs mer om detta på Post- och telestyrelsen.

Konsument Info
  • Electrolux, tel: 815 30222, www. electrolux. nej
  • Siemens, tel: 22 66 06 00 www. siemens-apparater. com
  • Sony, tel: 22 81 28 00, www. Sony. nej
  • Panasonic, tel: 67 91 78 00, www. Panasonic. com

ADVERT

Mest populära