All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Slå på stort på en liten toalett

Är du turen att ha en gästtoalett, du kan ge de viktigaste badrum i en privat och personlig stil. Hit, besökare behöver inte gå! I gästtoalettet kan du istället utveckla, utmana och dekorera färskt.

är rummet ofta inte mycket kvadratmeter, och används mer sällan än andra rum i huset. Rummet ska dock vara praktiskt och inrett med ett litet handfat, toalett, tvål och handduk.

förlust

Toaletten inte betraktas som våt och du kan därför använda samma förlust, men där som på andra ställen i huset. De flesta av de nuvarande tapeten är tvättbar, men fett och smuts fastnar lätt till väv. Du kan använda vanliga städare vid tvättning av tapeterna. Om du vill ge dem en riktig överenskommelse med skrubben, passar den bäst på vinylöverdraget som har en plastbeläggning på utsidan. Bakgrundsbildet spelar ingen roll, oavsett hur mycket du gnuggar och gnuggar.

Nöjd

Tapeten kan fungera bra på wc.

- Jag är väldigt nöjd. Vi är stolta över vårt arbete. Alla som besöker, oavsett ålder och kön, tycker att det lilla rummet är fantastiskt. Jag tror kanske tapeten hade varit våldsam i vardagsrummet eller i ett annat rum du tänker stanna i under en lång tid, men gör det perfekt, säger ägaren av den klassiska svart vit gästtoalett med prydnads mönster på tapeten.

ADVERT

Mest populära