All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Stol färger i 2005

Högt färger 2005

  1. Mjuka väggar och dra åt stolar

Det har varit en hektisk vinter för design och inredning industrin. Från Milan Furniture Fair och designmässa Formex i Stockholm i slutet av januari till Stockholm Furniture Fair förra helgen har gått lavinartat.

PRESS HÄR FÖR ATT GÅ BILD SPECIAL.

Stramt och mjukt

Stockholm Furniture Fair är den sista sista pärlan på möbelspetslinjen. Förutom att vara värd för nordens viktigaste belysningsmässa var det mycket roligt att vila ögonen.

i utställningen "mjuka väggar", eller mjuka väggar, som det kallas i god norska tog svenska designer och textilkonstnär Synnöve Mork själva hur man använder textilier eller andra mjuka material att dela rymden - och olika ljud & ljusisoleringsegenskaper hos olika materialtyper.

Förutom att presentera ett antal tillverkare hade utställningen syftar till att inspirera till nya användningsområden av textilier i inredningen.

Om väggarna blir mjukare, är möblerna spända i formen. Snygg, utan att vara alltför nykter ett antal stolar och soffor presenteras: Och om de var prototyper som hoppfulla söker tillverkare eller gamla klassiker var mest tätt i rader och fixeras i fisk - förtjusande gratis av klockor och visselpipor, tofsar och band.

KLICKA HÄR FÖR ATT SE BILDESPESIALEN FRÅN Stockholm Furniture Fair.

hedersgäster

Anmärkningsvärt var också den franska designduon Ronan och Erwan Bouroullec. De två unga bröder har samarbetat sedan 1999, och har en meritlista få kan: De har bland annat fått nya designer Awards vid International Furniture Fair i New York, skapare av året från Salon du Meuble i Paris, och Designer av årets titeln på Elle Decoration i Japan.

Bröderna har lagt sin signatur på ett brett sortiment av produkter; från möbler, porslin, lampor och vaser - inredningen i butiker och utformning av en flytande hus - och de har samarbetat med många välkända företag: Cappellini, Vitra, Issey Miyake, Tarkett och Habitat.

Läs mer:

Du hittar våra artiklar och bildespesialer från Endowment Inredning mässan i Lillestrøm 2005:

  • Humoristisk plæstikk inredningstrender för 2005.
  • Förtjusande och Harry från Gift och interiör Fair.
  • Design för barnrummet.
  • - och från Formex i Stockholm i januari:

  • svenska stormmönster.
  • ADVERT

    Mest populära