All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Träpanel utan knutar penetration

Du kan inte bara få målade paneler med en garanti mot sprut penetration, ger nya panelbrädor också dig möjligheten dold fixtur. Materialen levereras helt torkade och de är anpassade till det nordiska klimatet med minimal behov av acklimatisering.

Panelplattor

En annan spännande nyhet är paneler i massivt trä. Slutligen har en platta produkt utvecklats i massivt trä som kan utmana MDF-paneler. Hantverkare har länge letat efter produkter som är både bättre att arbeta med och inte minst ger ett bättre inomhusklimat och arbetsmiljö än MDF. Tre lager plåtpaneler i massivt trä, får du profiler Skuggade Sned och Perle personal i vitt vaxat utförande, vilket ger dig heltreets exklusivitet, medan den är stabil och lätt att installera produkten. Denna produkt har också en lösning för dold fästning utan synliga skruvar eller naglar.

Klicka på Listor

Klicka på Listing är ett helt nytt och revolutionerande sätt att montera konstverk. Helt spikfri och utan behov av mousserande och färg efter montering. Denna konstverk produkt är en av de mest spännande vi har sett i produktgruppen av konstverk under många år.

ADVERT

Mest populära