All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Trendiga vanligt väggar

Den nya Smartpanel-samlingen gör jobbet för att få moderna vanliga väggar mycket enklare. För det som tidigare varit ett tidskrävande jobb, gå iväg med ett svep, med ett bra resultat.

Smartpanel Trend är en jämn, jämn yta utan profiler. Bara färg!

Ny samling

RBI har länge levererat Smartpanel i olika varianter, men har nu kommit med en ny samling. I denna samling hittar du vanliga väggar med många ord och fina färger som ger rummet en helt ny atmosfär. Panelen är förmålad och kan monteras direkt på befintlig vägg eller stång. Om du fortfarande inte hittar din favorit, kan du även köpa obehandlade skivor redo att måla.

- Färger väljs för färgtrender i tiden och inspireras av naturen; hav, regn, storm, himmel, hav, fjord och berg, berättar inredningsarkitekt och designer av Smartpanel Trend, Signe Schineller.

Gör jobbet lättare

norrmän är mycket förtjust i inredning, och en undersökning genomförd av Infact för VG visar att 43 procent av landet har slutförts eller startat nya renoveringsprojekt under 2012. Så produkter som gör ditt jobb enklare, och som inte är på bekostnad av resultatet, blir snabbt populär här per land.

- Vi lever på en hektisk vardag där alla kommer att nå högst trots tidsgränsen. Smart panel ger mer tid att spara. Och med tanke på astma och inomhusklimat är det väldigt bra att inte släppa ner väggarna och glittra. Sådant fint damm är sällan bra för något, förklarar Signe Schineller.

I vardagsrummet eller köket

väggar är tåliga och lätta att rengöra, så att de är lämpliga för vardagsrummet, kök samt andra rum. På badrummet, var noga med att använda en panel som är lämplig för våtrum.

- Jag ska även försöka detta i en källare lägenhet och jag ser fram emot enkelhet och effektivitet av sådana färdigmålade Smart paneler.

Smartpanel Trend har 13 trendfärger.

- jag får välja färg "Silver Grey" från samlingen Delicat & Creamy och "Gentle Green" från samlingen plysch & Powder. Jag ser fram emot dig! avslutar Schineller.

Produkttillverkare i Norge och Sverige av RBI Interiør, marknadsledande på MDF-panelen i Norge.

Design Studio

På RBI, har de sin egen designstudio nätet Smart Panel, så att man lätt kan se hur de mönster kommer att passa i ditt vardagsrum.

- Vi lanserade tjänsten i april och fick många bra förfrågningar och positiv feedback från både butiker och konsumenter. Butikerna brukar ha fler prover i butiken, men kanske inte på hela sortimentet. Detta kompletterar de fysiska butikstesterna på ett bra sätt, säger Ann Jeanette Myrland, digital marknadsförare för SAGA Parkett, Kronotex och Smartpanel.

När nya produkter lanseras, gör de kontinuerligt valbara i Design Studio.

ADVERT

Mest populära