All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Trendiga tegelvägg med slam

Bakom lager av gips och färg, kan det vara en vacker tegelvägg. I gamla stan hus, transporterades bärare och skiljeväggar mellan olika lägenheter ofta med tegelstenar och täcktes med färg och färg. Tegelstenen var ofta rödbrun, ojämn och kanske lite skadad. Det var inte så försiktigt, det verkar inte ändå!

I dag är sådana gamla, halvskadade väggar det sista skriket, och sådana miljöer visas alltmer i det snygga interiörbladet. Men hur kan vanliga människor ge hemmet rätt industriell regel?

Här visar vi ett enkelt sätt att skapa grova väggar med industriell look:

Hur man gör industriell stil:

De som har turen att bo i ett gammalt hyreshus och kommer att avgöra om den inbyggda i några av väggarna är tegel , borde ta med borren och en fin betongborr. En dold plats borrar ett litet hål och borras dammigt orange rött en liten bit i väggen, den är gjord av tegelstenar. Om inte, kanske du vill försöka någon annanstans - borren kan ha slagit en fågel för första gången.

1.

Skydda försiktigt gammal färg och färg. Skydda golvet med ett tjockt mjölkpapper eller vattentät färgplatta för att förhindra skador.

2.

Ta bort allt löst material och smuts väggen.

3.

Fukt plattan med vatten så att det drar jämnt. Använd en bred pensel eller mjukt gräs och en hink med vatten.

4.

Blanda till en cementhaltig mortel, dekorpost eller svälja enligt anvisningarna på påsen. Blandningen ska vara lätt att stryka men borde inte tömma. Produkterna finns i olika grå och vita färger och kan läggas till några färgpigment. Morterprodukterna innehåller cement och kalk och kan verka som frätande för huden. Använd därför handskar, dammmasker och glasögon där det finns risk för stänk.

5.

Applicera med bönor eller gräskakor och arbeta bra in i ytan tills den smala bara täcker ytan. Fuktar kosten med vatten ibland för lättare användning.

6.

Vid fuktigt tillstånd kan överdriven svullnad avlägsnas genom att skrapa och appliceras mer på det önskade däcket. När ytan är lämpligen torr, skrubbas ut (så kallad säck scouring) med en mjuk skumbrickor (filt board), eller, såsom tidigare en säckväv eller trasor. Skölj ibland i en hink med vatten. Skärningen ska ske över och under i hela sektioner. Smal ytan vertikalt, aldrig horisontellt. Arbeta tills du uppnår önskat utseende. Känn dig fri att ta med både kurens mönster och några tegelstenar till trädet och låt stenens färg stadigt tända genom att göra väggytan levande.

7.

Låt torka minst över natten.

8.

Applicera Flügger Facade Primer (eller en liknande produkt) i ett lager. Applicera med pensel, broom eller rulla våt-till-våt tills ytan är jämnt mättad.Det är viktigt att tillämpa en lämplig tjocklek så att substratet är mättad, men inte blanka efter torkning. Behandlingen är viktigt eftersom det binder damm, ökar ytan, vilket gör det tvättbara och vattentäta och samtidigt vara permeabelt.

9.

Flügger Fasad Primer dammtorr efter 1 timme och, om så önskas, övermålas efter sex timmar.

Industrial Look med betong

Den som bygger ett nytt hus eller flytta in i en nybyggd lägenhet byggnad kan skapa en grov industriell stil med nakna betong. Men när det gäller att betongen inte är målad eller behandlas i förväg, för då är det inte möjligt att vända det med ett bra resultat.

Tipsa utvecklaren / entreprenören i god tid om du inte vill ha behandling på betongen, så att de kan ta hänsyn till den redan formar och gjutning. Följande putsade väggar lättad och är laddad med den klara Flügger Betongsealer (eller en liknande produkt produkt). Behandling binda damm, och ger en mer tvättbar yta som förblir matta och osynlig. Produkten appliceras i ett skikt med rulle eller pensel.

ADVERT

Mest populära