All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Trend på tapeten

Bakgrundsleverantören Storeys har sex nya tapeter böcker bland hennes skördnyheter. Här är allt från mönster, roliga bilder, klassiska motiv och trendiga skimmer detaljer. Dessutom kom den spännande tapeten "Denim & Co" nyligen.

Mönster på mönstret

Flower tapeter, Emporium / Storeys

samling "Emporium" är både roligt och eklektisk med olika mönsterkombinationer, inklusive typografi, pixlar och fotografering.

- Tapetet är på ett sätt en samling olika uttryck, trender och design språk. Designern vågar gå ett steg längre, säger Torhild Rustenberg, VD på Storeys Wall.

En design som sticker ut från den här boken har stora blommor uppbyggda av pixlar.

- Blommor är i vinden. Och detsamma är kombinationen av ett geometriskt och organiskt designsprog. Till exempel mönster på mönster. Du hittar här, säger Rustenberg.

Jeansen på väggen

Denim förlust, Denim & Co / Storeys

Ett par jeans, även kallade jeans, denim byxor och jeans produceras i alla möjliga färger, men blått och sedan svart är dominant.

Blå är nu den stora trendfärgen - och det är så mycket i mörkret!

Bakgrundsleverantören Storeys har därför olabukarna i den trendiga och urbana kollektionen "Denim & Co".

Bakfickorna placeras bredvid varandra på väggen. Eller vad sägs om den enda oljan på tapeten?

Samlingen består naturligtvis också av andra mönster än olabukarna - vilka rutter i olika färger, tyger, blommor, tidningar och hus.

Solid i glitter

Vattenfärg Patterns, Idylli / Storeys

"Life" finns olika mönster i en bred färgpalett. Här finns sorter av grafiska mönster, söta fjärilar och nya tolkningar av bokhylla, ränder och blommor. Det passar för flera epoker i livet. Samlingen har också ett brett sortiment av enfärgad tapeter med en glitterbakgrund.

- Det gör bakgrunden lätt att kombinera med, säger VD.

En annan samling med matchande enfärgad tapet är "Elegance". Det har också vinyl med fiberbacking, samma som "Life".

- Det är framför allt klassiskt, säger Rustenberg. Samlingen har goda textilimiteringar. Den har ett tidlöst och säkert urval av ränder, rader och ornament i typiska nyanser av grått, beige, blått och rött.

För dem som gillar ett pittoreskt uttryck, kan "Idyllia" vara ett bra val. Det har en klassisk stil akvarellmönster. Dessutom har den den lämpliga enfärgade tapeten. Goda nyanser är bl a lila, fet och grå med en glimmande effekt.

Inspirerat av Nordic Light

nordiska mönster, Ballad / Storeys

"Ballad" är en klassisk tapetkollektion med nyanser inspirerade av den skandinaviska ljuset.

- Fler tapeter har guld nyanser och annan metallisk skimmer, eftersom det är en viktig trend nu. Detta ger bakgrunden ett glamoröst uttryck, säger Rustenberg.

En annan plånbok av naturen i stadens centrum är "Naturale".

Samlingen har en raffinerad textilstruktur med en delikat glimmande effekt. Huvudpaletten är i vit, grå, lavendel och mynta. Intryck av den stora trenden - koppar - är naturligtvis tillsammans med lila och petroleum.

ADVERT

Mest populära