All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Transportör dödar dina CD-skivor

Trött på att ha bokhyllor fulla av cd-skivor? Vi också.

Inte bara tar de för mycket utrymme, när du får många CD-skivor kan det också vara svårt att hitta exakt den CD du letar efter. Lyckligtvis finns det ett svar på allt.

Trådlös musiköverföring är långt ifrån nyheter, och du får nu alternativ i stort sett alla prisklasser. Men för dedikerade musikfans med brett öppna plånböcker har Sonos och Logitechs Transporter varit högst upp på önskelistan, och anledningen är enkel:

Ljudkomponenterna här måste vara av högsta klass.

Vad får du?

Även vi kan bara erkänna att vi släppte ut för Transporters utseende. Det ser inte bara ut på ett avstånd, med en vikt på ca 6 kg och ett aluminiumschassi, du inser snabbt att du inte har sparat kronorna.

En snabb titt på baksidan av Transporter visar också att de innebar allvar. Förutom de vanliga digitala utgångarna får du även en inbyggd D / A-omvandlare av god kvalitet, liksom balanserade och obalanserade kontakter för de som svär på den typen.

Super lätt

Många nätverksbaserade spelare är både svåra att konfigurera och svåra att använda. Lyckligtvis är det inte här. Transporten kan ske via trådbundna eller trådlösa nätverk, och hela installationsprocessen är väldigt snabb, bara med piltangenterna på fjärrkontrollen och ingår i spelarens display.

Efter att installationen är klar, bara luta dig tillbaka på soffan och spela i vägen. Transport killen kan hantera alla ljudformat som är värda att nämna, (inklusive audiofiler favoriter eftersom de ger förlustfri komprimering, FLAC, Apple Lossless och WMA Lossless), och det är naturligtvis också möjligt att lyssna på världens alla radiostationer Om du vill ha den.

En av de första sakerna du märker är hur snabbt spelaren svarar när du trycker på fjärrkontrollen. Svaret är omedelbart så att du blir av med de irriterande konstbrytningarna är många av sina billigare konkurrenter upprörda.

Slutsats

Vi gräver både ljudupplevelsen och transportsättet och vill ha det i vårt eget vardagsrum. Tyvärr är priset på ca $ 16.000 en kort process av krossning.

Eftersom vi vet vad som skulle hända: När vi hade Transporten på plats, var vi tvungna att börja uppgradera resten av anläggningen för att hålla den i stil ...

Personligen fortsätter vi att använd lilla bror Logitech Duet, det är en lång väg för vår användning - och har också en mycket kallare fjärrkontroll (som också fungerar på Transporter). Men för de dedikerade ljudfreaken där ute tror vi att prioriteten är helt annorlunda, och då kan Transporter vara mitt i blixten.Lyckliga grisar.

Minifakta:

  • Fungerar på PC, MAC och Linux.
  • Digitala utgångar 15 pikosekunders egendirring (standardavvikelse), koaxial optiak, BNC S / PDIF och balanserad AES / EBU
  • DAC: AKM AK4396 flerbitars sigma-delta D / A, 120 dB dynamiskt omfång, 120 dB SNR (A-vägd), -106 dB THD + N
  • Digital ingång: koaxial, optisk, BNC S / PDIF, och balanserade AES / EBU ingångar som kan användas för att driva DAC, streaming nätverk, eller passthrough
  • skärm : Dubbla 320 x 32 gråskala vacuum fluorescent display med flera text, spektrumanalyse- och VU intryck
  • CPU 325 MIPS åtta-vägs Multithreaded, 8 MB ljudbuffert och SlimDSP ™
  • Nätverk: Äkta 802. 11g WLAN, 10/100 Mbps ethernet
  • avkodare: WAV, AIFF, MP3, WMA, FLAC med 24-bitars upplösning, och 44. 1, 48 och 96 kHz samplingsfrekvens
  • fjärrkontrollen: Anpassad, bakgrundsbelyst, 32-nyckel infraröd fjärrkontroll
  • Vikt: 6 kg. (H x B x D) i cm: 7, 6 x 43, 2 x 31, en

ADVERT

Mest populära