All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Tradition med ny twist

interiör tradition i Danmark säkert förankrad i "Scandinavian Design", där ikoner som Arne Jacobsen, Hans J. Wegner och Nanna Ditzel är bland de mest lysande stjärnor. Den lätta och luftiga vita interiören med blonda skogar och minimalistiska former kommer aldrig att komma undan, men det finns fortfarande trender inom de givna ramarna. Hösten och vintern kommer att bli nya färger och bli lämpliga - kanske inte i hela ditt hem eller rum, men som accenter på detaljer, fundraisers, möbler och textilier.

I Danmark berättelser om flera viktiga trender som utmanar alla vita rum, men där det allmänna intrycket är fortfarande inom ramen för den bleka och tätt:

Shadow

Korrekt mörka färger i svart, blått, grönt och lila är huvudriktningen av trendfluktuationer. Precis som i modedesign är djurmönster populär, men inte leopard och zebra mönster går rotation snarare mot den obehagliga: insekter, skalbaggar, ormar - och vampyrer. Mattytor blandas med vita effekter.

Äventyr och närvaro:

Den populära vita färgen är mycket fräsch och ren, nästan optiskt vitt och vintage stil kopletteres att ljusa färger som cerise, rött, orange och gult i en stil riktning med inspiration från paradisöar , koraller och sagor och en mängd olika pulverfärger i den andra. Men den kanske starkaste utmanaren är isblå, som kan användas både som accentfärg och i hela rummet.

Även djupblått och varmt grått kommer ofta att ses. Vanliga ytor som bord, lampor och stolar i högglansfärg, glas eller akryl kontrast med det högmattiga materialet i trägolv, betongväggar och olika metaller.

Tillbaka till Basic

Även i Danmark finns en trendriktning av den gröna, organiska och traditionella. Med frekvent användning av hantverk, naturmaterial, blötta jordfärger och mönster och dekorationer härrörande från naturen. Vardagsrummet tar över från köket som huvudrummet, och vi söker säkerhet genom att dekorera med varma färger som mjukblå, olivgrön, klassisk grädde och varmbrun.

Ytan är matt och interiören är högglans. Läder, trä, kopparplagg och hjortskinn tillhör stilen, som kuddar med inskriptioner.

ADVERT

Mest populära