All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Tradition Belief

Det är inte bara att hitta kabinens goda golv. Här ställer vi höga krav på utseende - golvet ska överensstämma med resten av stugan. Samtidigt vill vi ha en kvalitetsgolv med goda egenskaper. Och för många är det bara konsten att hitta den perfekta balansen mellan traditionell utseende och modern funktion som är viktigt.

Massiv tall

Det är viktigt för oss att golvet ligger i linje med resten av stugan.

Enligt Katharina Sølvberg i Södra är det populärt med furu i stugan.

- De flesta av våra tall golv används i stugor, så vi betyder huvudsakligen vårt soliga golv. Även om alla våra golv är avsedda för både bostad och i lägenheter och hus ser vi att de flesta fasta golv går till stugor, säger hon.

Det är traditionen

Sølvberg tror många av de val vi tar på stugan i traditioner - även när vi väljer golv.

Sølvberg tror på de val vi gör när du lägger golv i stugan i första hand i traditioner.

- Ja, det är förmodligen den främsta anledningen till att vi gör som vi gör. Vi kommer ofta att ha det personligen och lite rustikt i stugan - det är bättre att vi håller den gamla här. Vi har också mycket mer fokus på naturen än vi har hemma ", säger hon.

Mysigt och bekvämt

Det är vanligt att hytter inte har så bra isolering som våra moderna vardagsrum. Då blir det särskilt viktigt att golvet är bundet.

- Furu avger en varm och naturlig värme, så det känns bra att gå vidare. Detta är särskilt viktigt om du inte har golvvärme, säger Silverberg.

Måste vara

- En stuga går ofta i generationer. Då är det viktigt för många att golvet kan ta en stund också med en förnyelse. Regelbundet regelbundet underhåll håller ett tall i golvet under lång tid. Underhållet har också blivit mycket förenklat, säger Sølvberg.

Kabiner går ofta i generationer, så det är viktigt att ha ett golv som varor, till exempel tallgolv.

Mer parkett

Idag vill många människor ha mer komfort i stugan.

- Fler och fler parkett installeras i stugor. Detta beror framför allt på att kravet på komfort har stigit, och då vill vi golvvärme. Det är därför viktigt att golvvärme är året runt och att temperaturen gradvis ökar när du kommer till stugan, förklarar Sølvberg.

ADVERT

Mest populära