All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Toughie gettot blaster

tuffing Den bergsprängare

  1. Stora bilder av bergsprängare!

Enligt Boschs pressmeddelande är detta mer än en vanlig radio. Precis vad de behövde knappast att ange ...

Här är en bergsprängare med tvåvägshögtalare, equalizer, digital antenn och AUX-ingång, som du kan ansluta en CD- eller MP3-spelare. Samtidigt finns det också en laddare som kan ladda alla batterier från 12 till 24 volt.

Stora bilder på ghettoblaster finns här!

Volt utlopp

Spelaren har också en extra 230-voltsuttag, så att den kan leverera ström till de två motordrivna verktyg samtidigt. Och då har den ett 12-volt uttag, till exempel kan användas för att ladda mobiltelefonen.

Strömboxen ansluts till 230 volt för alla funktioner som ska användas. Men om du bara behöver musik för arbete, kan Power Box fungera med alla Bosch-batterier (12-24 volt). Med ett 24 volt / 2, 6 Ah batteri är det enkelt att spela en hel arbetsdag.

Är du tillräckligt tuff

för att köpa en sådan?

(Terminated)

Naturligtvis (68%) 376

Aldrig i livet (18%) 100

Kanske (14%) 76

Avstvemningen styrs inte och reflekterar endast läsarens egna yttranden.

Enligt pressmeddelandet bör radion vara lätt att använda, mycket tack vare en stor bildskärm. Den kan programmeras med upp till 20 fasta radiostationer. Ljud och volym är imponerande och strömmar ut ur två tweeters och två 5-tums baselement.

Power Box GML 24 V väger 8 kg och är naturligtvis sprutsäker och dammtät. Den är skyddad på alla sidor av klämmor metall med gummiupphängning, så det tål stötar ... och fall upp till två meter, om en olycka skulle inträffa. Sade vi att det finns klocka i Power Box? Nej, det gjorde vi förmodligen inte. Men det är det. Digital klocka, naturligtvis.

Priset? Fråga inte.

Stora bilder på ghettoblaster finns här!

ADVERT

Mest populära