All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Tuff tapeter för tweens

Det finns en punkt där Ole Brum, prinsessor och bilar inte längre är de mest fantastiska i världen. Tweens, det vill säga de i åldern 10-12 år - mitt emellan barn och tonåringar, har ofta ett behov av att bli av med de barnsliga barnens rum och en tjuvstart liv som tonåring.

- Nu är barnen i en ålder där de absolut kan och bör ha inflytande när det gäller hur deras rum kommer att se ut. Låt det vara sin egen grotta där personligheten skiner igenom, uppmuntrar Bjørg Owren, kreativ ledare på ifi. nr.

Kristin Bjørnvik på Borge håller helt med.

- Denna åldersgrupp har ofta tydliga åsikter om vad de tycker om och inte tycker om och borde bestämma sig själva. Urvalet är stort, så det är något för alla, säger hon.

Här är några förslag för alla:

drömmande

Det behöver inte vara så långt mellan åskmoln och klarblå himmel när man är i rätt ålder. Motivet är från Perswalls samling av Isabelle McAllister.

Den glada

Summery från Storeys samling Kanara är populär bland tjejerna. De glada färgerna och det enkla mönstret vänder sig till många.

Den coola

Jeans från Storeys 'Denim & Co är ett populärt val bland killarna.

Den romantiska

Någon får aldrig tillräckligt med blommor och hjärtan. I Camille från Storeys finns flera romantiska tapeter perfekt för tjejen rummet.

Utläsningen

En sval bokhylla i tuffa färger från Harlequin / Tapethuset. Samlingen heter All About Me.

Tecknaren

Donald växer aldrig sedan dess. Här är en lite mer vuxen variant av barndomshjältar, som kanske med glädje kan gå med i ungdomarnas år. Tapeten är från Fantasy Interior samling Disney Edition 1.

Den färgglada

En färgglad tween're garanterat att hitta något spännande i Astex sin samling PIP III. Den populära kollektionen är fylld med glada färger och mönster.

Skolmassan

Periodens system på väggen är otänkbart snyggt. Och lika bra att lära sig först som senast? Bakgrunden är från samlingen Interaction av Mr Perswall / Borge.

Den Curious

Vem skulle tro att alfabetet i teckenspråk skulle göra en sådan nykterig tapeter? Här är det gratis för barnet att lysa med teckenspråket. Bakgrunden är från Perswalls samling Interaction.

Den smårøffe

Betong och tegel är populära produkter i många av husets utrymme och kan vara en svår del även inom bostads tween deras grotta. Denna variant är från Borges samlingsfabrik.

Naturen

Blommor, fåglar och fjärilar är populära bland både vuxna och barn. Sanderson-kollektionen Voyage of Discovery innehåller en söt variation.

The Vanity

En diskret variation av små parfymer och kosmetikflaskor gör muren till en vacker tjej.Det här är från Summer Camp Collection från Green Apple.

Den sociala

En minnesbok direkt på väggen. Här är det gratis för vänner att skriva och klistra in bilder på väggen. Bakgrunden är från Perswalls samling Interaction.

Stripet 2

Om du inte vill använda en hel vägg på serierna, kan en panel vara en bra idé. Det här är från Inspiration Interior.

De sårbara

Stripes är populära i alla åldrar. Här är en fin variant för en liten veslevoksen-tween. Mönstret är odlat men färgerna är lekfulla och tapetet är lätt att kombinera. Det här är från Borges kollektion Kids @ Home3, och är snart på väg till butikerna.

ADVERT

Mest populära