All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Tuffa saker till trädgården

De flesta förbinder sommarsäsongen med mat och hygien utomhus i trädgården eller på terrassen. Sommaren är inte så länge i Norge, så det handlar om att maximera det. Vissa kan ha köpt nya trädgårdsmöbler, medan andra har gjort de gamla. Men det finns mycket roligt som kan uppdatera din uteplats i sommar.

Ljus i trädgården Levande ljus och lågor skapar alltid en bra stämning runt bordet. Och om en stor utomhus spis blir för våldsam på din uteplats, kan en liten lukt vara ett bra alternativ. Flera tillverkare har lyktor bland sina nyheter för våren 2011, i olika former och storlekar. Dessa stämningsliknande lampor kan placeras i trädgården, på bordet eller på takterrassen. Här finns tre sorter från Stelton, Eva Solo och meny som har en tät, läcker och modernt uttryck.

Elegant och modern: Med Stel enkla och eleganta biofireplaces du skapar en trevlig kväll stämning på terrassen eller i trädgården. Traditionella material som glas och gjutjärn är utsökt kombination med ljus, modern och stilrena linjer

Lighthouse Inspirerad av fyrarna längs den skandinaviska kusten, designern Christian Bjørn skapat lantern "fyr" för Menu. Oljelampan är utformad så att du kan fylla i med olja utan demontering av lampan

Se också:

Därför slickar hunden på dig

Om du har undrat varför din hund slickar dig, då du bör läsa denna.

Grill på bordet

Praktiska och bärbar grill från Eva Solo: Låt dina gäster laga sin egen grill ed bord eller i trädgården. Innovativ design i eldfast porslin, med praktisk hank som gör grillen lätt att transportera. Den kommer i svart och vitt.

Grillmat är en del av sommaren, och det trivs på terrasser och i trädgårdar över hela landet. Med de nya grillarna som har kommit här våren kan du flytta runt och använda grillen där du vill. En mysig sommaraktivitet kan vara att bjuda in några vänner till en mysig grillplats där gästerna kan grilla egen mat på bordet.

Artikeln fortsätter på nästa sida

#br

Se också:

10 snygga projekt som omvandlar trädgården

Ingenting är bättre än att spendera sommaren för att fixa i trädgården. Vi visar dig 10 små och stora projekt som kommer att förändra din trädgård.

inifrån och ut

Tuffa mattor Dekorera uteplats gillade rummet med snygga mattor från Skeidar. De är gjorda av och 100% polypropen, och kan ligga i alla väder.

Ojämlikheten torkar fortfarande bort, och många utsmyter nu sin terrass som vardagsrummet. Möblerna ser ut som möbler och tillbehören kan vara båda ställena. Ännu en nyhet som kan skapa ett varmt intryck och ha en inomhusförening är de nya mattorna för utomhusbruk.

Inred med växter

Se också:

Maine Coon: 10 fakta om världens största inhemska kattraser

Är Maine Coon i familjen med tvättbjörn, och vikingarna förde den till Amerika?Här är 10 fakta om den majestätiska tamkatterasen Maine ...

återvinningsbara och utrymmesbesparande: dessa växt påsar är tillverkade av 100 procent återvinningsbart material, och finns i flera olika storlekar. Materialet UV behandlas, det skyddar rötterna och säkerställer att överskott av vatten avleds. De kan tåla frost och kan packas så att de tar upp lite utrymme eller rör sig runt.

Ingenting pynter uteplatsen som färska växter och färgglada blommor. Och i sommar behöver krukorna inte vara robusta och traditionella. Konstgjorda och fantastiska krukor kan nästan vara tillräckligt dekorerade i trädgården. Här hittar du allt från färska färgkasser till återvinningsbara produkter.

Bärbar potta: De färgstarka och flytt krukor från BoBedre design kan användas liva upp någon tråkig terrass. Formad som en praktisk handenhet, kan de flyttas efter behov.

Alternativ möbler Är du av lekfulla slags alternativ utemöbler vara ett roligt inslag på terrassen eller i trädgården. De kan också tjäna som tillägg till dina vanliga möbler.

Outdoor Bean Bag: Den vackra klassiska är tillbaka i ny skepnad, som är så trevlig som 80 ursprungliga modellen från århundradet. Wee Caravan AS BEAN BAG Bubba passar lika bra på verandan, i båten, i trädgården eller i en pool. Kom ihåg att skölja Bubba efter användning för att avlägsna klor eller saltlösning. Bubba kommer i orange och har måtten 120 x 110 x 65 cm.

Stump: Natur och naturliga element är fortfarande lika populära, och dessa stubbar från Ygg och Lyng slog trend i spannmål. De fotoprintet PVC, och kan användas som sittpuff eller bord på terrassen eller i trädgården.

Mer information Stelton

Meny

Eva Solo

Skeidar

Designdelicatessen

Bo Bedre Design

Wee Caravan

Ygg och Heather

ADVERT

Mest populära