All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Tuffa, söta eller roliga med vinyl

Plastgolv är mjuka och hållbara och motståndskraftiga mot både lek och en hel del stryk utan att göra alltför mycket buller. Ett skyddande ytskikt gör det också lätt att hålla golvet rent.

I rum upp till 20 m ^ tillsatt vinylbeläggning fast och säkras endast med lister eller lätt tejp längs väggen.

Tyst och bekväm

Forbo Golv Novilon Scandinavia består av 40 olika mönster till ett rimligt pris. Här kan barn eller ungdom välja att välja!

Boendet är bekvämt och varmt och golvet är lugnt och bekvämt att leka och spela. Beläggningen finns i 2-, 3- och 4-meters bredd och du kan enkelt placera dig själv med minimala leder.

Ny generation av vinylgolv

Tarketts nya vinyler är fria från hormonförstörande mjukgörare.

Den kommande generationen är förtjänad av en ny generation av vinylgolv. Tarketts nya vinyler är fria från hormonstörande mjukgörare och mjukgörare företag snarare än att använda DINCH är godkända för användning i näringsprodukter och leksaker för barn under tre år.

Olika mönster och färger

Den nya kollektionen innehåller ett brett utbud av mönster och färger som tar en aktiv roll i inredningen.

- De mest färgstarka golv kan passa bäst i barnrummet, men det finns golv för alla rum. En vinylgolv kan vara både kul, tuff, cool eller söt - enligt färg och design, säger Kerstin Lagerlöf i Tarkett.

Dream Floor

Med Gerflors vinyl Texline på golvet ger rummet en lugn och bekväm atmosfär. Det finns bekväma golv som är mjuka att gå och spela, och som dämpar ljudspåret och arbetar med värmeisolering. Vinylgolvet är 3 mm tjockt och har en textilstöd och är därmed en problemlösare för ojämna ytor. Det finns i vackra naturliga mönster.

- Detta är ett drömgolv. Över 95 procent av baksidan är gjord av återvunnet material, och produkterna innehåller inga farliga ämnen eller tungmetaller. Mjukgörare i vinylen är varken giftiga eller reproduktiva, säger Lene Lillejord i Gerflor.

ADVERT

Mest populära