All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Helt harry eller helt utsökt?

Säg din åsikt!

  1. Förbättring
  2. Funkis Favorite
  3. Helt Harry eller Helt underbar?

Efter årets present- och inredningsmässa på Lillestrøm presenterade vi både våra favoriter - och en bild speciell med en mängd olika produkter som vi helt enkelt inte lyckades med. Men med risken att utse oss till diktatoriska möbler motsvarar vi våra läsare vad de tycker: helt harry eller helt utsökt? Smaken är som fyren. 65 procent bedömde dem som ful, illaluktande eller ful, medan resten tyckte att de var bra eller fantastiska.

En liten bredare meningsskiljaktighet var när vi presenterade ett urval av Norges finaste designmöbler. Ändå var överraskningen inte så stor: Den ursprungliga Stressless-stolen gick av med seger, med en fjärdedel av rösterna. Inte dåligt när det var 27 godsaker att rösta på. Klassikerna Planet och den roliga stolpen Peel gick av med respektive andra och tredje plats. Och producenten Ekornes var så glad att omröstningen fick plats i bolagets internationella tidning.

Strax innan kylan började i november ritade vi ett antal av de nya eldstadsmodellerna som kom på marknaden i år. Vi frågade: Hot eller inte? Mer än hälften kan inte vara fel: peo-modellerna var varma just så.

Helt harry eller helt utsökt? Illustrationfoto: All Over Press Foto: All Over Press Visa mer

Strax före jul var vi tillbaka om var vi började, med amerikanska inspirerade juldekorerade hus. Är det helt harry, ointressant eller humörande? Medan sju av tio röstade för det första alternativet fick alternativet två 20 procent, och över tio procent tycker att det är både vackert och atmosfäriskt.

Vi bad läsarna att skicka in bilder av sina julhus, och fyra av dem låt oss gå till omröstningen: Vad är årets julhus? Striden var hård mellan huset i skogen och huset med lysslanger och musik, men när vi stängde rösta fredag ​​eftermiddag, var det senare som slutligen segrat med 53 procent av rösterna, mot huset i skogen 45 procent.

ADVERT

Mest populära