All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Top 10 List

Bäst för hemmabio

Denon DVD-2800: **** £ 750. Inte billigt, men du får definitivt vad du betalar för - en spelare som ger dig den bästa hemmabioupplevelse du kan få. Musikprestationen är inte heller dålig. Solid konstruktion och progressiv avsökning.

Bästa i bild

Arcam FMJ DV27: ***** £ 1. 600. En dyr affære, men bildreproduktionen är gås-hud-inducerande. Skiner bäst med en plasma-tv eller projektor. Spelar alla zoner och gör musik bra.

Bäst på filmljudet

Pioneer DV-545: ***** £ 330. Ett steg upp från småbror DV-444. Ljudet är särskilt starkt, och du får funktionerna Leger PRO PRO och Hi-Bit Pioneer - ger mer information i övre och nedre frekvensområden. Måste ändras för att spela alla zoner.

Bäst för tekniska funktioner

Sony DVP-NS400: ***** £ 250. Lägre pris än det här är inte från Sony. Därför är antalet funktioner imponerande, inklusive en inbyggd Dolby digital dekoder. Utmärkt bild och ljud. Liksom många andra stora tillverkare behåller Sony zonen. Ändring behöver göra det gratis.

Snyggare spelare

Pioneer DV-444: ***** £ 230. En spelare som har vunnit en serie test. Ger bra ljud och vacker bild, och är den tunnaste och mest minimalistiska DVD-spelaren på marknaden idag. Ingen surroundavkodare och måste ändras för att spela alla zoner, men priset som beaktas är en bra investering.

Bäst på DVD-ljud

Pioneer DV-747A: ***** £ 850. Kostsamt, men det spelar högklassiga ljudformat DVD-Audio och SACD förutom filmer. Många funktioner, men operationen görs endast av fjärrkontrollen för många av dem. Fortfarande en av årets bästa produkter.

Bäst för musik

Toshiba SD-110E: ***** £ 180. Bland de billigaste spelarna får du. Ändå är både bild- och ljudåtergivning stor. Till skillnad från många andra billiga spelare, drar den också fördel av CD-skivor. Måste ändras för att spela alla zoner. Spelar inte DVD + RW.

Bästa kombinerade spelare DVD / VHS

[Ogiltigt objekt (NAV)]

Samsung SV-DVD1E: **** £ 400. Kampspelare är tabu i många entusiaster, men den här spelaren kan köpas säkert - speciellt om du har många VHS-filmer från tidigare och kommer fortsätta att se dem. Bra på ljud. Det spelar inte in på DVD och operationen kan vara förvirrande. Oavsett en bra kombination.

* Följande två DVD-spelare är endast tillgängliga i två brittiska stormarknadskedjor:

Bäst för nybörjare

Alba DVD-113: **** £ 100. En riktig budget spelare som många britter har köpt från Argos kedjan. Kurant image rendering, och det spelar DVD-skivor från alla zoner. Ljudreproduktion kan vara lite bättre, speciellt för CD-skivor. Men till det priset ...

Bäst för Zone 1 Plates

Reoc A3: ***** £ 100.En chockerande bra spelare för priset. Har fått en bra recension i tester. Både bra ljud och bildframställning, och det spelar både DVD-R och DVD + RW. Dessutom är det zonfritt. Utseendet kan vara bättre och det säljs bara på Safeway. Men är du i England ...

DinSide Valutakalkulator

ADVERT

Mest populära