All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Verktyg Guide: Hur mallar dig huset i halva tiden

- Att måla ett friliggande hus är ett stort jobb och beräknas vanligtvis någonstans mellan 80 och 100 timmar. Men jobbet kan göras på mindre än hälften av tiden med rätt verktyg, säger Jostein Brekka, utvecklings- och utvecklingschef i Jordanien.

Det här är vad du behöver för beredningen.

Huset måste alltid tvättas före målning. Att göra så här kan orsaka problem med att lyfta och avsevärt förkorta underhållsintervall. Dessutom ska huset rengöras en gång per år för underhåll.

"Det låter som ett stort jobb att tvätta huset, men det är det inte, säger Brekka.

Med en bra tvätt, en förlängningsskovel, en trädgårdsslang och en liten fruktspruta för att sprinkla på tvätt eller tvätt, är du väl på väg.

Detta krävs om du ska skrapa

Om du har följt underhållsintervallen kan du bara röra vid rena väggar med två lackfärg. Om inte, kan det finnas behov av repor och borstar på lös färg.

En bra skrapa och borste med bra ergonomi och förmågan att sätta på gaffelaxeln är det absolut bästa och enklaste alternativet. Då kan du arbeta över större områden utan att vara så beroende av stegen.

Det här är vad du behöver för det manliga jobbet

Det är mycket att spara på pengar, men bara när det gäller målningsverktyg betalar det sig att lägga lite pengar på rätt utrustning. Även om de billiga räkningarna verkar se ut som de dyrare, finns det mycket forskning bakom utvecklingen av en bra pensel för att avge precis rätt mängd färg och ge den bästa finishen.

- För att måla i hälften är lösningen en utomhusrulle, Brekka tips.

Dessutom behöver du en färgskopa, borste och en förlängningsaxel. Även om färgen appliceras med rulle, borsta alltid med en borste för att undvika "orange hud".

En färghink kan också vara lämplig för att säkerställa att rätt mängd färg appliceras genom att spåra mängden färg som går på ett visst område och jämföra färgtillverkarens rekommendation av konsumtion.

ADVERT

Mest populära