All egendom: trädgård, kök, inredning >> Energi

Så ljudisolerade du vägg

->

1. Dra åt väggprofiler (helst de som har känt på baksidan) på golv till tak och vägg. Fixa vertikala byggnadsställningar i 45 cm c / c väggprofilerna innan de fylls med 50 mm mineralull.

Läs också:

Test: Rengöring med en ångtvätt

Får du en renare hus du lösa smutsen med ånga? Och inte minst: Tvätter man sig snabbare? Vi har testat Kärchers nya ångrengöringsmedel SC1.

2. Skär sedan till 50 mm tjocka 60 x 90 mm stålplattor för att passa mellan stagen. För ytterväggar, lägg till ytterligare lager isolering mellan tapparna och väggen.

Läs också:

Golden Paint - en charmig sommarblomma

Golden Lack är en hög perenn i vackra gyllene nyanser. Växt intensiv doft pryder sommarträdgård i juli och augusti, medan den lämplig ...

3. Skärning till det första skiktet av gipsskivor som det är en 1 cm bred spricka längs golv, väggar och tak. Placera plåtarna på 1 cm tjocka band och skruva dem i stift och väggprofiler ca. för varje 60 cm.

Läs också:

Gör en hylla eller säng av en gammal låda

Kasta inte den gamla byrå - kanske erbjuda på brickor till en fin säng eller en ursprunglig hylla där du kan ställa in våra favorit saker.

4. väggar och tak med bra elastisk tätningsmedel. Det kan till exempel vara akryl.

5. Skär till det andra lagret med plattor nära golvet, taket och väggarna. Smidda vertikala leder är ett avstånd av hållning i förhållande till de första lagskikten. Skruva var 20 cm längs kanterna och var 30 cm längs mitten.

ADVERT

Mest populära