All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

För att ta bort stearin fläcken

När ljusen brinner, är det lätt att få fläckar på tyger. På bordsdukar, filtar och kläder kan det vara en bra idé att avlägsna smutsiga rester av stearin från textilfibrerna. Det är extra dåligt med julens röda, lila eller gröna ljus på en vit filt eller bordsduk.

Men det finns råd att få! I färg- och inredningshandeln finns det produkter som räddar situationen, även när huset förtöjningsjärn och pappershanddukar har gått fel.

Så här går du vidare:

Ta bort fläckar med rätt verktyg är enkelt!

Ta försiktigt bort löst stearin från tyget.

Häll en bra slum med Liberon Furniture Cleaner över fläcken och låt den fungera en liten stund.

Stänk över lite Liberon Cleanser Removal Powder. Jobpulverade bra in i fläcken med fingrarna.

Låt torka, använd sedan dammsugaren för att avlägsna fläckavlägsnande pulver.

Vips - då är platsen borta!

är varför det fungerar:

Liberon Stain Powder är en høyaboserberende pulver som både lockar och tar bort stearin, vax, fett, kaffe, te, vin och mer från mattor, tyger, skiffer, trä, läder, papper och annat porösa material. För att ta bort envisa fläckar som har dragit måste färgas först upplösas, antingen genom Liberon möbelrengöringsmedel (på fläckar av stearin, vax, etc.) eller vatten (fläckar av kaffe, te, vin). Spruta sedan pulvret över fläcken och ge tiden till jobbet.

Liberon Furniture Cleaner är en speciell produkt avsedd för trärengöring, utan att skada gamla möbler och målade ytor. Medlet löser upp de mest vridna fläckarna utan att skada substratet. Den kan också användas för att avlägsna fett på köksluckor, sotning av spisen, lime och tvål beläggning på duschdörrar, för att ta bort gamla smörj skidåkning och klistermärke rester på skåp och möbler m. M.

ADVERT

Mest populära