All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Sådana mallar som du staket

Det finns ingen anledning att gömma sig under stol som att måla staketet kan vara lite tidskrävande och petiga jobb. Det finns många kanter att måla. Men om du är mer om det, behöver du inte ta så lång tid - och det blir mycket roligare! Skål med några våfflor och juice och bjud in familjen att hjälpa till! Att måla staketet är inte ett enmansjobb.

Det är inte bara stygt som ska målas av mer. Kolla in hur vänlighet kan göra fasaden kul - och mycket lättare!

GREAT SKUE: En nymålad stakietgjerde är en vacker syn i sommarvädret. (Foto: Nordsjö) "> bra syn En nyligen staketet är en stor syn på sommaren väder (Foto: Nordsjö).

hur:

PATIENT Med korrekt förfarande, bra verktyg och lite tålamod, är det en enkel sak att måla staketet. (Foto:. Heidi Wexels Riser / ifi com) "> PATIENT: med rätt strategi, bra verktyg och lite tålamod, är det en enkel sak måla staketet. (Bild:. Heidi Wexels Riser / ifi Com)

Ny staket:

  • Starta genom att applicera primer olja på ändträ
  • Använd som långsam kör på hela staketet
  • Applicera två lager av oljefärg eller fönsterfärg

Tidigare målad staket:

  • Rent väl - ofta med makt tvätt
  • Ta bort all lös färg till rent trä
  • Basic med långsam körs på alla kala fläckar
  • Applicera två lager färg

verktygstips Användning en minirull att applicera färgen. Den har en så liten diameter att du lätt når i smala öppningar mellan borden och i kryckorna och krokarna. Köra rullar snabbare, använd det där det är möjligt. Då kan en annan person komma tillbaka och stryka med en pensel för att slå ut den rullande strukturen och täcka de områden där rullen inte kommer.

Här kan du läsa mer om varför vi gör prognoser.

GARDEN DREAM: För många en målad vit staketet dröm. (Foto: Nordsjö) "> HAGE DREAM För många vitmålad staketet dröm (Foto: Nordsjö).

ADVERT

Mest populära