All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Så att du kan grilla ren

En bra rengöring av grillen kan göras flera gånger under säsongen beroende på hur mycket grillen används. Eftersom det är mycket trevligare att börja grilla med rena skakningar. När grillen är kvar på vintern är det också smart att göra en grundlig rengöring. Men lyckligtvis är det länge.

LÄS OCKSÅ: Tio terrasser att göra sig redo för sommaren.

VECKA MED FET: En speciell rengöring för grillen är effektiv och löser upp sot och fett om några sekunder. (Foto: Alfort) "> BORT MED MATFETT: En speciell rengöringsmedel för grillen är effektiv, och löser smuts och fett i sekunder (Foto: Alfort).

När du är i butiken <999 > det finns städare som är särskilt utformade för att avlägsna bränd-fett och smuts på grillen. Krefting och Alfort har lösningar som gör rengöring snabbt och enkelt. Så nästa gång du är i butiken ska leta efter namn som "ugn och Grill Cleaner" eller " . Grill Clean'

Spray och torka

spraya på:

Modern grill rengör helt enkelt spraya på och låt verka i några minuter. (Foto:. Robert Walmann / ifi com) "> spraya på : Moderna grillrengörare sprutar bara och låter det fungera i några minuter. (Foto: Robert Walmann / ifi. Nej) Här är receptet till en lyckad sommar:

1.

Hitta en trasa eller en grov borste och lämplig slipmaskin. 2.

Spruta gallret väl med diskmedel och låt det fungera i några minuter för att ge tid att lösa upp fett och sot. 3.

Torka av med en ren trasa. Om fläckarna är extravisa kan du använda skruvmejseln. Kom alltid ihåg att följa tillverkarens instruktioner.

DRAW OFF:

Torka av med en trasa eller en skrotkudde där smutsen är extra hård. (Foto: Robert Walmann) DROP BY: Torka av med en trasa eller en skruvmejsel där smutsen är extra hård. (Foto: Robert Walmann) Ta en potatis

En liten grilltips på tampen:

Ta en potatis och dela den i två. Skiv en gaffel i den runda delen av potatisen. Värm grillen och "smör" grillristen med den plana delen av potatisen. Grillen får då en "stickfri yta "Som hjälper fisk och kyckling inte att klä sig så lätt.

ADVERT

Mest populära