All egendom: trädgård, kök, inredning >> Innan Du Börjar

För att stänga den bakre väggen

En mörk, ofta mönstrade väggen används ofta för att liva upp och ge en annars ljus, neutral vardagsrummet en personlig touch. Om väggen är den enda kontrast i det ljusa rummet blir det bara en mörk eller mönstrad vägg i ett ljust rum. Tricket är att undvika att grundväggen står ensam som dekorativt element.

Ignorera vägg

TON-I-TON: som blåmønstret vägg i kombination med fasta färgade tyger och möbler i blått och grått, vilket ger en tyst och elegant helhet. En mörkblå väggvägg är ett bra resultat av blågråa väggar. (Foto: Borge) "> TON-I-TON: En blåmønstret vägg i kombination med enfärgade tyger och möbler i blått och grått, vilket ger ett lugnt och elegant helhet en mörkblå Fund väggen ser bra ut på grund av blå-grå väggar. . (Foto: Borge)

Hur finansiera väggen att hänga med resten av rummet.

  1. Mall de andra väggarna i rummet i en av färgerna i tapeter
  2. finns det en mönstrad tapet med många färger, välja färg som drar helhetsintrycket i den riktning du vill.
  3. Minns att lite kontrast och ton-i-ton verkar tystare än starka färger och kontraster.
  4. Upprepa färg eller mönster på väggen på textilier i rummet, till exempel, gardiner och kuddar i soffan.
  5. Flowers, rutor och ränder kan fint matchas så länge de hålls i samma färg.
  6. Minns att mattan under soffan kan grädde på moset en som gör det hela hänger fint ihop.

KOMBINATION ton-i-ton och fast färg varierande konsistens skapar en lugn och likformig grund (Foto:. Bjørg Owren / ifi . Uk) "> KOMBINATION Tone-i-ton och fast färg varierande konsistens skapar en lugn och enhetligt sätt. (Bild:. Bjørg Owren / ifi Com)

FÖRLUST och mattan Mattan i rummet kan pricken till ett när den matchas i färg, mönster och textur på ändväggen och soffa. Bakgrunden här är från Fantasy Interior. (Foto: Fantasy Interior) "> FÖRLUST och matta. Mattan i rummet kunde grädde på moset när det matchas i färg, mönster och textur till gaveln och soffa Tapeten här är från Fantasy Interior. (Foto: Fantasy Interior)

matchande färg: Här är mörk bakgrundsfärg på tapeten, den viktigaste färgen i rummet rosa och vita blommor balanseras mot rena linjer och svart / vit tapeten är erkänd av våningar... (Foto: Storeys) "> PATENTFÄRG: Här är den mörka bottenfärgen från tapetets huvudfärg. De rosa och vita blommorna balanseras mot rena linjer och svartvitt. Bakgrunden drivs av Storeys. (Foto: Lager)

ADVERT

Mest populära