All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

För att skapa zoner i vardagsrummet

Det kan vara svårt att dekorera ett stort vardagsrum. Men tricket ligger i att dela upp rummet i flera mindre zoner. Genom att göra tydliga användningsområden för olika aktiviteter blir rummet snyggare och tydligare. Här är några tips om hur man gör zoner i vardagsrummet.

1. Gör det med filtar

TEPPER: Ett enkelt sätt att skapa zoner i vardagsrummet är att använda lösa mattor. Det här är från Jacaranda / INTAG. (Foto: INTAG) "> TEPPER: Ett enkelt sätt att göra zoner i vardagsrummet använder lösa mattor. Det här är från Jacaranda / INTAG. kan skapa zoner i ditt vardagsrum är att dekorera med flera mattor. inte bara rummet mysigare och golv bekvämare att trampa på, men mattor har också en funktion när det gäller att lyfta fram olika delar av vardagsrummet. när du hämtar möbler en matta, kommer mattan att fungera som ett slags ramverk som definierar zonen från resten av rummet. det kan normalt vara en sittgrupp eller bekväm stol med och en bokhylla.

2. Gör det med färg

kan färger användas för att skapa zoner . har ni till exempel, en matsal och ett TV-rum som du vill skilja mer mellan, det kan skapa en fin effekt att använda olika färger på väggarna. det kan kännas som om du är nästan i ett nytt rum!

färger :

Olika väggfärger är ett effektivt sätt att skapa zoner. (Foto: Butinox) "> FÄRG: Olika väggfärger är ett effektivt sätt att skapa s öron på. (Foto: Butinox) 3. Gör det med ljus

Olika zoner kräver ofta olika ljus och bra belysning kan hjälpa till att förfina och rensa zonerna. Spel- och läszoner ska till exempel ha bra, klart ljus medan tv-kroken kan hantera lite mer ljusbelysning.

4. Gör det med bakgrunden

TAPET:

En tapeter är ett effektivt sätt att förfina en zon, kanske i ett läs / kyss-hörn. (Foto:. Anne Manglerudveien / ifi Uk) "> FÖRLUST En förlust är ett effektivt sätt att definiera ett hörn, kanske i ett läs / njuta hörnet (Foto:. Anne Manglerudveien / ifi Com). < 999> Beroende på hur ditt vardagsrum byggs kan du tapeter en vägg, en del av en vägg eller till exempel ett hörn, och lutning, så att du har en mer begränsad zon Låt gobeläng prata med resten av inredningen - för remeber det är fortfarande viktigt att en hel, även om vardagsrummet är indelad i zoner Läs också:.

för att stänga den bakre väggen

5. Gör det med golv är det även möjligt att skapa zoner med lägga till olika våningar Detta är kanske särskilt relevant om det finns en slags naturlig uppdelning av zonerna i vardagsrummet - till exempel tV-rummet som definieras i en separat liten del i spetsen i rummet, och du sedan välja att lägga till, till exempel, vägg till -Wall mattan i detta avsnitt, medan resten av vardagsrummet har trägolv

En hel.

Även levande avgränsade zoner, är det viktigt att tänka holistiskt. (Foto: Green Apple) ">

holistiskt T: Även om vardagsrummet är avgränsat i zoner, är det viktigt att tänka hela.(Foto: Green Apple)
ADVERT

Mest populära