All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Tips: Handy present för mors dag

söndag 12 februari är mors dag och därmed upp på scenen för förvirring om vad man ska ge sin mor och / eller deras barnets mor med anledning av dagen. Många faller i traditionella saker som blommor, konfekt eller andra söta saker, men stanna där lite.

Kom ihåg att många kvinnor (och kanske din fru / mamma / mormor) är lika användbara som män, samt praktiska verktyg eller coola duppare. Trots allt bor vi i 2017 i ett av världens mest lika länder, varför låter inte mors dag reflektera detta?

Här är 10 presentidéer för den aktiva moderen anno 2017:

1. Verktygslåda

En sann mamma har full kontroll över allt i världen och behöver naturligtvis verktyg. Så kanske är det dags att byta ut den gamla, dammiga generationsboxen med en ny, fräsch, allt-i-ett-låda? Med sin egen verktygslåda blir mamma också ägare till allting och därmed också bättre bekant med de olika verktygen. Praktiskt och coolt.

Läs också:

Hur man gör att Alpe fontänen njuter av dig själv

Få Alpine Foal att trivas genom att ställa in villkoren. Vi ska berätta för dig hur.

Verktygslåda med verktyg från Clas Ohlson

Från $ 199.

2. Gips partier

Väggfästen finns antagligen ingen traditionell gåva, men vi lovar att alla som har grälat med gips uppskattar god gips parter, även din mamma. Så vad sägs om ett litet mellanmålspaket med gipspartier som täcker alla hängande behov i en jafs? Då ser du mamma bli glad.

Gips Skruv och gips krok från Maxbo, från £ 55, -

Cavity Anchor och lång gips krok från Clas Ohlson, från £ 49, -

Se också:

"? Är det möjligt att måla golvet" <999 > Och hur mår du bäst resultat? Vår färgexpert svarar.

3. Handwire

Kommer du ihåg den första gången du skruvade någonting med en elektrisk skruvmejsel, vanligtvis efter att ha blivit kramad med en handdragare? Ahhh ... Känslan av att se en skruvborr snabbt och stadigt är obeskrivligt, och känner du med din mamma? Med en liten och nätt batteridrivna mini drar från Bosch mor kan gå igenom alla typer av skruv arbetsuppgifter med auktoritet och förtroende, till glädje för hela familjen

Bosch mini skruvmejsel från Jula

Från £ 499

4. Snöskoter

Under dessa vintertider är snöskoter ett brinnande problem. Vi hoppas att ingen av våra läsare snöar in, men i alla fall kan en snöskoter vara snygg att ha. Åtminstone för dem som bor i snöiga områden. Kastare finns i alla storlekar och prisklasser, men det kan givetvis vara skönt att börja med en enkel modell eller uppgradera om det visar sig att mamman är biten av snøfresebasillen.

Läs också:

Sex tvättfel som skadar vedgolvet

Med fel metod vid rengöring av ved eller parkettgolv riskerar du att förstöra den.Här är flikarna du borde undvika.

Stiga snöskoter från Felleskjøpet

Från kr 1690.

5. Presentkort på färgning och målning

Även om din mamma och / eller moder till dina barn aldrig är så praktiska uppskattar hon verkligen en hjälpande hand. Och vi kommer att lova dig att hon kommer gärna hjälpa till att täta och måla över små sprickor, hål och fula fläckar på väggen. Allt du behöver är en låda med lämplig låda, en sparkspade, färg (kom ihåg rätt färgkod) och en pensel - och några timmar till ditt förfogande. Damen kommer att skina runt väggarna.

Ge mamma presentkort på mousserande och måla i mors daggåva! Foto: Getty Images

6. Familjeproblem i trädgården

Nu ska vi vara försiktiga med att generalisera, men det finns två saker som kvinnor verkligen älskar, det är familjen och trädgården. Så om kvinnan i ditt liv (läs din mamma) har både familj och trädgård, kan du ordna en familjesemester! Hitta ett datum (på våren), samla trupperna, utrusta dem med beskärningsverktyg, sniglar, pölar och kanelbullar och vips - vårt vackraste äventyr är ett faktum.

Familjen njutning i trädgården är

till trädgårdsägarens glädje och roligt för hela familjen. En perfekt mors daggåva! (Foto: Getty Images) 7. Keramisk kakkniv

Det praktiska köket vet att du uppskattar en bra kniv, och här har vi hittat en modell som kan glädja någon som gillar att laga mat. En keramisk kakkniv

håller sig skarp, den rostar inte, sprider små bakterier - och dessutom ser den fantastiska! Keramisk kakkniv från Kitchentime. nej

Från kr 299.

8. Dab-radio

Som den ena eller DAB-radion har kommit till. Djuret som mammor över hela landet behöver nya radioapparater, och på söndag finns det ett bra tillfälle att ge bort en i en gåva. Detta från Philips har också en fin retro look, vilket gör att sinnet kan gå till orofria dagar med fungerande FM-tejp.

Portabel Philips DAB-radio från Komplett. nej

Från £ 689.

9. Egna Spotify-konto / familjekonto (inklusive spellista)

Musik har aldrig varit billigare eller mer tillgänglig än det är nu. Så om ingen mamma finns på Spotify från tidigare kan du köpa ett premium Spotify-konto till henne, vilket låter henne lyssna på världens musik för 99 USD per månad. Eventuellt erbjuder de också ett familjepaket, vilket tillåter upp till sex familjemedlemmar att använda tjänsten samtidigt för bara 149 dollar per månad. Och om du vill vara väldigt snäll kan du göra en spellista för henne och kalla den "Världens bästa mamma" eller något.

Vad sägs om att ge mamma en Spotify-prenumeration för mors dag? (Foto: Getty Images)

Spotify Premium-konto

Från $ 99, - per månad

10. Domän till egen hemsida

Är mamma en upptagen kvinna med egna projekt på sig? Är några av dessa projekt så på plats att de kan få sin egen hemsida? Då kan du överraska damen med sin egen

Internet domän så att hon kan skapa sin egen hemsida för sitt projekt. Att konfigurera webbplatsen är en liten teknisk process, men att köpa domänen - det vill säga internetadressen - är lätt som en plats.Och vem vet; Kanske kan domännamnet vara det som sätter moderns projekt i praktiken. Det är ändå en original och rolig gåva. Domännamn från Domenshop. nej

Från kr 20, - per år

Oavsett vad du väljer önskar vi dig och alla mödrar en riktigt bra mors dag.

Vill du ha fler tips och tricks till stora och små? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

ADVERT

Mest populära