All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Tidlös och Timely Flipping

Kakel, oavsett om det är på badrummet, hall, kök eller annat rum i huset, är ett arbete du inte vill göra för ofta. Av den anledningen kommer många att sluta med ganska vanliga klassiska plattor som inte kommer att bli "out of fashion".

Klassisk är bra och bra, men i vissa fall kan gränsen mellan klassisk och tråkig vara svår. Spelar med strukturen och ytan av moderna plattor framför färgen, kan du få ett trendigt rum som inte kommer att bli uttråkat med den första.

Svartvitt

Man bör leta efter mer tidlösa färger än svartvitt - i den mån de kan kallas färger. Svartvitt i olika nyanser glider in i alla interiörer.

Vogue är en ny flygsamling från Arezia och Silverfox Trading. Här har designarna spelat med ytan av plattorna, som går från ultra-glans till grovt. Mycket av syftet är att kombinera ytor och struktur för att ge spänning och variation. Färgskalan är dock klassisk och tidlös, från vit till svart, grå och beige.

Samlingen är mycket bra på väggen, med olika belysningar som markerar kakelytans yta. Varför inte göra en väggvägg av kakel i vardagsrummet?

ADVERT

Mest populära