All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Kakelplattor

Här använder vi två typer av verktyg för användning i kakelplattor - en skärare och en tvättbricka för att avlägsna överskott. Klipparen löper på kullager och säkerställer en stabil och skarp skärning, även efter långvarig användning av verktyget. På andra skärare gäller principen metall till metall, vilket efter en tid kan ge en felaktigt snitt.

Verktyget för att avlägsna fogen har en tvättbricka där man rör en större yta för att gräva mindre massa av lederna än att använda en traditionell svamp. Strukturen med två skruvformade rullar innebär att cementet som är fäst på svampen är vid rivning av brädan mot rullarna - i motsats till att använda raka, rullade rullar. Vid användning av tvättbrädan undviks också direktkontakt med cementbaserat tätningsmedel.

1. Golvet fanns först för att få en bra yta för membran, som också kallas för att åtgärdas.

2. Ett diffusion öppet blått golvmembran används. Under membranet finns det wipers och manschetter i hörnen och runt sifonen och rörpluggen.

3. När du lägger på golvet finns en blåtonad keramikplatta.

4. På väggen är nya gipsskivor först monterade, belagda med ett vitt membran, alternativt med en rulle eller diet efter behov.

5. På väggen finns det lätta keramiska plattor i storlek 20 x 20 cm med bifogat bord.

ADVERT

Mest populära